Tiszta vizet a pohárba - víztisztító készülék

A vízivással és az ember vízszükségletével kapcsolatban néhány súlyos tévedés van még mindig a köztudatban. Az egyik, hogy akkor kell inni, amikor az ember szomjas. A szomjúságérzet, már a dehidrált állapotot jelzi.

De vannak olyan emberek, akik nagyon ritkán szomjasak, tehát szervezetük még ezt az állapotot sem jelzi. Ugyanez vonatkozik az idős emberekre is, akik gyakran „elfelejtenek inni” és szervezetük nem is jelzi ezt a szükségletet. A szervezet a saját védelme érdekében, ha bizonyos fokú dehidráltság lép fel csökkenti bizonyos működési funkcióit.

 

Fáradt lesz, csökken a figyelem, valamint a test és a bőr rugalmassága. A bőr természetesen is veszít rugalmasságából, de ha ezt még vízhiány is tetőzi, akkor a folyamat felgyorsul. Ha dehidráltság tartósan fennáll, akkor bizonyos szervek működésében változás áll be, ami az adott szerv megbetegedéséhez vezethet. Természetesen egyik orvos sem kezdi azzal, hogy kedves beteg tessék több, jó minőségű vizet inni … hanem felír valamilyen gyógyszert. Eljutottunk tehát a tiszta ivóvízig. De honnan beszerezni?

Ha végignézzük a lehetőségeket, akkor még mindig a víztisztító berendezések a legjobb alternatíva. Hiszen ez otthon, mindig kéznél van és a benne lévő filtertől függ, hogy milyen szinten tisztítja meg a vizet. A kereskedelemben több fajta víztisztító készülék kapható, a néhány ezer forintostól, a néhány százezer forintosig. Ez függ a víztisztító készülék összetettségétől, attól, hogy milyen finomságú szűrővel látták el, van e benne UV lámpa, ami csírátlanítja a vizet stb.  

Címkék : víztisztító készülék

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító készülék
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."