Tiszta vizet a pohárba, aktívszén szűrővel

Tiszta vizet a pohárba, aktívszén szűrővel

Vizeink állapota ördögi körre hasonlít. Azért, hogy a háztartásokba kerülő víz ne legyen tele baktériumokkal, szennyeződésekkel a Vízmű klórt vezet a rendszerbe, ezzel megtisztítva azt. Igen ám, de éppen ennek a folyamatnak a végén visszamarad a klór, ami nem mondható egészségesnek, az emberi szervezet számára. 

Ráadásul emellett még megannyi anyag kerülhet az ivóvízbe, melyeket aktívszén szűrő segítségével könnyedén semlegesíthet, mindezt az egészséges vízfogyasztás jegyében. Az aktívszén szűrők különlegessége abban rejlik, hogy a szén belső részei is részt vesznek a tisztítási metódusban. Ez azért kiemelkedően fontos, mivel az aktívszén hatalmas felületű belső pórusokkal rendelkezik, amelyekben egyes anyagok (klór tartalmú organikus anyagok, nehézfém-ionok) probléma nélkül megkötnek.

Az adszorbeálódásnak hála az egészségére káros összetevők a szűrőben maradnak, s a víz, ami végül a poharába folyik maradéktalanul tisztává válik, a szó nemes értelmében. A tiszta víz két alapvető jellemzővel is büszkélkedhet. Az egyik az átlátszó szín, amit nem torzít el sem a vas vöröse, sem a tőzeges, homokos talaj barnája, sem az algák zöldje. Illetve a finom íz, melyet nem zavarnak meg a homokszemcsék, a vas ízt kölcsönző nehézfémek, és az édeskés hatást kiváltó sók.

Az aktívszén szűrő hatásmechanizmusának köszönhetően a végeredmény, ami pohárba kerül valóban tiszta lesz, s ízében sem fogja kellemetlen meglepetés érni. A szűrő ugyanis az ásványi anyagok egy részét, melyek nem károsítják szervezetét, átengedik, ezzel nem csak tartalmasabb vizet hoznak létre, de az ízhatás is lényegesen kiemelkedőbb lesz.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Aktívszén szűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."