Hálózati vízszűrő

Azt mindenki tudja, hogy a csapvíz tiszta és iható, hiszen a vízműveknek kötelező biztosítaniuk a csapvizek tisztaságát. Ám sajnos a csapvíz sokszor nem annyira tiszta, mint amennyire az ideális lenne, hiszen a tisztítása klór hozzáadásával történik, amelynek sok káros hatása ismeretes.

A csapvízhez még más fertőtlenítő szerek is keverednek, amely szintén ront az ivóvíz minőségén. Erre azonban már van megoldás, hiszen ezért fejlesztették ki a hálózati vízszűrő berendezéseket, hogy az embereknek legyen lehetősége tiszta ivóvíz fogyasztására, hogy tudjanak tiszta vízzel főzni stb. Hiszen már azt is érzékeltük, hogy a csapvízzel vagy a szűrt vízzel készült ételek minősége is mennyiben különbözik.


A víz tisztítására már számos eszközzel találkoztunk. A legegyszerűbb és a legolcsóbb megoldást a szűrőkancsók jelentik, amelyek egy szűrő segítségével megszűrik a belé töltött vizet. Ezeknek a kancsóknak nagy előnye, hogy mobilak, tehát bárhová el lehet vinni, másrészt viszont elég nagy hátrány, hogy egyszerre csupán 1-2 liter víz szűrésére képesek.


A hálózati vízszűrő már komolyabb berendezés, itt már szükség van beépítésre is. A vízszűrő berendezés a konyhaszekrénybe kerül, a víz pedig egy a csap mellett elhelyezett csapon keresztül érhető el. Ez azért is fontos, mert így lehetőség marad a normál víz használatára, ha takarításról vagy bármi másról van szó, ugyanakkor ha a fogyasztásra használt vizet már könnyedén szűrt formájában érhetjük el.

A hálózati vízszűrő szűrőjét általában hathavonta kel lecserélni. Fontos, hogy tiszta vizet fogyasszon! A tiszta víz ugyanis az egészségért is felelős, nem hiába kell naponta több liter vizet fogyasztanunk. Oda kell figyelni, hogy milyen minőségű a víz, amely szervezetünkbe jut, hiszen a minőségtelen, káros anyagokat túlzott mennyiségben tartalmazó víz káros az egészségre.  
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő Hálózati vízszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."