Tiszta víz a zuhanyszűrő segítségével

Nem véletlen, hogy régen az emberek nem a kútból merítettek a hajuk mosásához a vizet, hanem az esővizet gyűjtötték erre a célra, hiszen ez lágy víz volt, amitől a haj selymes és fényes lett. A bőrnek is sokkal jobb, ha lágy vízzel mossák. Arról nem is beszélve, hogy a zuhanyzás közben a kiáramló vízben lévő klórt belélegezzük és ez nem tesz jót senki egészségének. 

Ezt gátolja meg a zuhanyszűrő, amit közvetlenül a zuhanyrózsa elé kell felszerelni, így a hajunkra és a bőrünkre a klórmentes víz áramlik. A zuhanyszűrő alkalmazásával olyan vizet kapunk, amelyikből a klóron kívül, a vízben lévő vegyi anyagok is kiszűrésre kerülnek. A klór nagyon kiszárítja a bőrt és a hajra sincs jó hatással, de jelentős mennyiséget be is lélegzünk tussolás közben. A zuhanyszűrőben elhelyezett kétlépcsős szűrő aktív szén és cink betéteket tartalmaz, amelyek kapacitása átlagos használat mellett kb. fél évre elegendő. Az ilyen zuhanyszűrő első lépésben eltávolítja a klór több mint 90% és beállítja a víz PH értékét.

A második lépésben pedig eltávolításra kerülnek a nehézfémek és egyéb vegyületek. Tehát a zuhanyszűrő egy teljesen tiszta vizet biztosít. A vásárlói visszajelzések is azt igazolják, hogy a hajra és a bőrre is kiváló hatással van az ilyen tisztított víz. A vásárlásnak egyáltalán nincs komoly kockázata, hiszen ha bármi miatt nem elégedettek a termékkel, akkor hatvan nap van arra, hogy visszaküldjék a címre és visszautalásra kerül a vásárlási összeg. Őszintén szólva, ez nagyon ritkán szokott előfordulni, de mi a biztonság kedvéért megadjuk a lehetőséget.     

Címkék: zuhanyszűrő

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."