Menü

Tiszta víz a zuhanyszűrő segítségével

Nem véletlen, hogy régen az emberek nem a kútból merítettek a hajuk mosásához a vizet, hanem az esővizet gyűjtötték erre a célra, hiszen ez lágy víz volt, amitől a haj selymes és fényes lett. A bőrnek is sokkal jobb, ha lágy vízzel mossák. Arról nem is beszélve, hogy a zuhanyzás közben a kiáramló vízben lévő klórt belélegezzük és ez nem tesz jót senki egészségének. 

Ezt gátolja meg a zuhanyszűrő, amit közvetlenül a zuhanyrózsa elé kell felszerelni, így a hajunkra és a bőrünkre a klórmentes víz áramlik. A zuhanyszűrő alkalmazásával olyan vizet kapunk, amelyikből a klóron kívül, a vízben lévő vegyi anyagok is kiszűrésre kerülnek. A klór nagyon kiszárítja a bőrt és a hajra sincs jó hatással, de jelentős mennyiséget be is lélegzünk tussolás közben. A zuhanyszűrőben elhelyezett kétlépcsős szűrő aktív szén és cink betéteket tartalmaz, amelyek kapacitása átlagos használat mellett kb. fél évre elegendő. Az ilyen zuhanyszűrő első lépésben eltávolítja a klór több mint 90% és beállítja a víz PH értékét.

A második lépésben pedig eltávolításra kerülnek a nehézfémek és egyéb vegyületek. Tehát a zuhanyszűrő egy teljesen tiszta vizet biztosít. A vásárlói visszajelzések is azt igazolják, hogy a hajra és a bőrre is kiváló hatással van az ilyen tisztított víz. A vásárlásnak egyáltalán nincs komoly kockázata, hiszen ha bármi miatt nem elégedettek a termékkel, akkor hatvan nap van arra, hogy visszaküldjék a címre és visszautalásra kerül a vásárlási összeg. Őszintén szólva, ez nagyon ritkán szokott előfordulni, de mi a biztonság kedvéért megadjuk a lehetőséget.     

Címkék: zuhanyszűrő

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő

Keresés