Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

szűrt víz

szűrt víz

2021. 01. 28. 12:49:34

Ebben a bejegyzésben áttekintjük a víztisztító betét fontosságát. Sajnos a csapvíz egyre több olyan anyagot, szennyeződést tartalmazhat, amelyek fogyasztása nem tesz jót az emberi szervezetnek. Ön is biztosan tapasztalta már, hogy a csapból folyó ivóvíznek kellemetlen mellékíze vagy éppen illata van. Egy biztos, amennyiben egészséges, tiszta vizet szeretne fogyasztani otthonában fontos, hogy minőségi vízszűrő berendezést használjon.

2018. 07. 10. 06:00:00

Mennyi vizet fogyaszt egy nap? Ön is azok közé tartozik, akik csak akkor nyúlnak a vizes pohár után, ha már szomjasak? Ekkor a szervezet már vészreakcióval reagál. Nem érdemes tehát megvárni azt, míg szomjasnak érezzük magunkat, hanem folyamatosan célszerű gondoskodni arról, hogy eleget igyunk. 

2017. 11. 14. 04:00:00

A szűrt víz manapság természetes igény, ami tudatosságra enged következtetni. Egyre többen fogadják el azt a megmásíthatatlan tényt, hogy a csapból folyó víz nem a legegészségesebb alternatíva, amivel eredményesen támogatható a szervezet. A különböző szabad szemmel nem látható szennyeződések alkotják a probléma első részét, míg a másik csoportba azok az íz- illat- állagrontó anyagok tartoznak, amik messziről kiszúrhatók. 

2015. 09. 15. 10:22:00
Hol is találhatták volna ki a fordított ozmózist másutt, mint a haditengerészetnél? Sós tengervízből állítottak elő ivóvizet, ami mára a nyugati országokban eléggé elterjedt. Ráadásul a Közel-Keleti országok is egyre többször alkalmazzák, szintén tengervízből készítenek ivóvizet. Ez az eljárás kiszűri az összes kémiai, fizikai szennyeződést.

Keresés