Menü

A nagy hidrogénes víz átverés

A nagy hidrogénes víz átverés

Manapság számtalan hoax, azaz kacsa terjed az internet bugyraiban különböző csoda-termékekről vagy éppen vizekről, amik jóformán mindenféle betegségre pozitívan hatnak. 

Bárcsak igazuk lenne ezen cikkek íróinak, mert akkor gyakorlatilag nem létezne e Föld kerekén egyetlen beteg ember sem: mindenki Matuzsálemként cigánykerekezne több száz évesen, s a kórházak maximum szülészeti részlege maradhatna nyitva, a többi osztály bezárhatná a kapuit. Ha körülnézünk, akkor eléggé hamar belátható, hogy jelenleg nem ezt a világot éljük. Mi a helyzet akkor a lúgosító, hidrogénben gazdag vízzel meg annak jótékony hatásaival?

Már magában a megnevezés is csalós: hidrogénes víz. Miért, akkor ezek szerint létezik nem hidrogénes víz is? Érdekes lenne, ha a H2O képletből hirtelen csak az oxigén maradna fenn… Eleve innentől kezdve fals az egész történet, de persze ez csak a jéghegy csúcsa. Újabb bukfenc a sztoriban, hogy az emberi szervezet PH értéke eléggé stabilan szűk mezsgyén mozog.

Amennyiben jelentősen kitér valamelyik - vagy lúgos, vagy savas - irányba, bizony nagy a baj, mert hogy az élettel ezek a forgatókönyvek nem összeegyeztethetőek. A szervezet minden esetben az egyensúlyra törekszik, ezért aztán olyan valójában nincsen, hogy tápanyagok bevitelével drasztikusan kibillenne a mérleg nyelve.

A hidrogénes víz átverés, amit sokan mégis áttörésként kezelnek!

Nem csoda, hogy nagy a gubanc ezen a területen, mert állorvosok bizonyítják az állkutatások álleredményeit, amihez egyébként egy laikus ember abszolút nem ért, ami így normális. Csak ettől a pillanattól kezdve nagy az esély arra, hogy olyasmi is előre tör, mint vívmány, újító szérum és gyógyír, ami a legkevésbé sem az. A tisztított víz előnyei kétségtelenül bebizonyíthatóak, ellentétben a hidrogénes víz abszurditásaival.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Hidrogénes víz átverés

Keresés