Szűrt víz, szűretlen élvezet

Szűrt víz, szűretlen élvezet

A szűrt víz manapság természetes igény, ami tudatosságra enged következtetni. Egyre többen fogadják el azt a megmásíthatatlan tényt, hogy a csapból folyó víz nem a legegészségesebb alternatíva, amivel eredményesen támogatható a szervezet. A különböző szabad szemmel nem látható szennyeződések alkotják a probléma első részét, míg a másik csoportba azok az íz- illat- állagrontó anyagok tartoznak, amik messziről kiszúrhatók. 

Ha már ivott olyan vizet, aminek a színe fehér, szürke, vagy éppen vöröses árnyalatú volt, akkor tudja mire gondolunk. Ha kortyolt már bele olyan folyadékba, aminek az ízében erőteljes klórt, vasat érzett, akkor nem kell meggyőzni arról, mennyire lényeges a víz megfelelő tisztítása. Nem arról van szó, hogy a teljes ásványi anyag profilt el kell távolítani. Korántsem.

Az ásványi anyagok alapjában véve, megfelelő minőségben, és mennyiségben hasznosak, sőt elengedhetetlenek a szervezet számára. A hangsúly, azonban az optimális koncentráción van. A túlságosan sok épp annyira veszélyes, mint a túl kevés. Egyik szélsőség sem mutat jó utat. A titok tehát abban rejlik, hogy a pohárba töltött folyadékban ki kell egyensúlyozni a hasznos ásványi anyagok mennyiségét, és el kell tüntetni a káros adalékokat, összetevőket.

Utóbbiak általában a leglátványosabbak, bár egyes szennyeződések, lerakódások továbbra sem érzékelhetőek pusztán a látásra támaszkodva. A lényeg, hogy a folyamat végén olyan vizet kortyolhat, ami nem mellőzi az ásványi anyagokat, s amit ideális egyensúly, és tökéletes összetétel jellemez. A teste hálás lesz azért, hogy a napi folyadékbevitelét, ami ugye nem csekély mennyiség, ilyen minőségi forrásból biztosítja.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog szűrt víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."