Menü

Szűrőbetét az AQ-5100 víztisztítóhoz

Ár:
12.700 Ft (10.000 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 2.400 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Szűrőbetét az Aquasana AQ-5100 pult alá szerelhető víztisztító készülékhez

Fontos változás és információk az Ön által használt Aquasana víztisztítókhoz!

A vízszűrőink forgalmazásának engedélyét az NNK/ANTSZ felfüggesztette. A készülékek továbbra is rendelkeznek nemzetközi engedélyekkel és tanúsítványokkal és más országokban forgalmazzák őket, de a magyar jogszabályok értelmében a szűrőbetéteknek rendelkezniük kellene baktériumok elleni védelemmel is.

Baktériumok és víztisztítók

Kérjük, az alábbi írást akkor is olvassa el, ha később más víztisztító berendezést vásárol: Fontos tudnivaló a baktériumokról és a víztisztítókról: Az elmúlt időszakban alaposan körbejártuk ezt a témát és összefoglaltunk néhány olyan tudnivalót, amire eddig kevesen gondoltak, pedig nagyon hasznos lehet az egészségük megőrzése és a víztisztítók helyes használata szempontjából. A cikket kérjük, ide kattintva olvass el: Víztisztítók és a baktériumok

Igyekeztünk mindent megtenni a forgalmazás folytatása érdekében, de sajnos nem jutottunk előrébb a hivatalokkal és a külső körülmények hatására fel kell hagynunk ezzel a tevékenységgel.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben lejárt a jelenlegi szűrőbetétek 6 hónapos élettartama, akkor azokat mikrobiológiai és vízkémiai okokból ne használják tovább.

Ugyanakkor külföldről továbbra is beszerezhetik a szűrőbetéteket. Figyelmükbe ajánljuk megbízható romániai partnerünket, akit a hu.waterpoint.ro webcímen érnek el.

Köszönjük az eddigi hűségüket!

 

Az Aquasana AQ-5100 víztisztító vízszűrő betétje rendkívüli hatékonyságának köszönhetően a csapvízből tiszta és egészséges vizet készít!

A mai modern világunkban egyre fontosabb szerepet játszik a csapvíz szűrése, hiszen rengeteg káros anyagot használunk, amik a környezetbe kijutva, a talajba és ezáltal az ivóvízbe is bekerülnek. Ezt a körforgást mutatja be Önöknek a következő ábra.

AQ5100 vízszűrő tisztítás

 Az Aquasana víztisztítók feladata, hogy a különböző káros anyagoktól megtisztítsa az ivóvizet, hogy egészséges vizet fogyasszunk nap mint nap.
Milyen anyagokat szűr ki a víztisztító: 
  • a klór 99%-át

  • gyógyszermaradványokat, hormonokat és egyéb szerves kémiai vegyületeket

  • nehézfémeket, mint az ólom és a higyany

Az egyedülálló technolgiájának köszönhetően az Aqusana vízszűrők kiszűrik a vízből a káros anyagokat, de a szervezet számára szükséges ásványi anyagoktól nem tisztítják meg a vizet. Az Aquasana cég független labor által bevizsgált laboreredményét itt tekintheti meg!

Hogyan történik a vízszűrés?

Az új Aqusana Claryum szűrők a következő technológia segítségével szűrik a vizet:

AQ-5100 szűrési technológia

  • Katalitikus szén: csökkenti a klórt és a klór aminokat

  • Aktív szén: kiszűri a szerves kémiai vegyületeket, úgy mint a gyógyszermaradványok, gyomirtószerek, rovarirtószerek...stb.

  • Ioncserélő: kiszűri a nehéz fémeket, mint az ólom és a higany

  • Sub-micron mechanikai szűrő: csökkenti a klórnak ellenálló cisztákat, mint a cryptosporidium és giardia

A szűrőbetét cseréje

A szűrőbetét névleges kapacitása 750 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból max. 6 havonta cserélje a szűrőbetétet! Továbbá, a berendezés kútvíz esetén nem alkalmazható!

Kérjük, rendelje meg a szűrőbetétet ide kattintva:

Kosárba

További kérdések esetén kérjük keressen minket elérhetőségeinken!
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Termék címkék: szűrőbetét, víztisztító

Keresés