Menü

Szűrőbetét az AQ-5200 kombinált szűrős víztisztítóhoz

Ár:
15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Rendelés részletei a szövegben
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 2.400 Ft

Leírás és Paraméterek

Szűrőbetét az Aquasana AQ-5200 pult alá szerelhető víztisztító készülékhez

Fontos változás és információk az Aquasana víztisztítókhoz!

A vízszűrőink forgalmazásának engedélyét az NNK/ANTSZ felfüggesztette. A készülékeket továbbra is forgalmazzák más országokban, de a magyar jogszabályok értelmében a szűrőbetéteknek rendelkezniük kellene baktériumok elleni védelemmel is.

Baktériumok és víztisztítók

Az alábbi írás akkor is hasznos lehet, ha később más víztisztító berendezést vásárol: Fontos tudnivaló a baktériumokról és a víztisztítókról: Az elmúlt időszakban alaposan körbejártuk ezt a témát és összefoglaltunk néhány olyan tudnivalót, amire eddig kevesen gondoltak, pedig nagyon hasznos lehet az egészségük megőrzése és a víztisztítók helyes használata szempontjából. A cikket kérjük, ide kattintva olvass el: Víztisztítók és a baktériumok az Aquasana víztisztítókban

Az Aqasana víztisztítókban a szűrőbetéteket 6 havonta cserélni kell. Magyarországon ezek már nem kaphatóak. Ugyanakkor külföldről továbbra is beszerezhetik a szűrőbetéteket. Figyelmükbe ajánljuk megbízható romániai partnerünket, akit a hu.waterpoint.ro webcímen érnek el.

Köszönjük az eddigi hűségüket!


Kombinált szűrős víztisztítóhoz szűrőbetét AQ-5200

Az Aquasana AQ-5200 víztisztító szűrőbetétje segítségével tiszta vizet varázsolhat a háztartásában. A Claryum szűrési technológia alapján megtisztítja a vizet a következő anyagoktól:

  •  klór és klór aminok, melynek 97%-át kiszűri
  • gyógyszermaradványok, hormonok és egyéb szerves kémiai vegyületeket

  • nehézfémek, mint az ólom és a higany

Az Aquasana víztisztítók úgy szűrik ki a vezetékes vízben maradt káros szennyeződéseket, hogy közben a szervezet számára fontos ásványi anyagokat a vízben hagyják. Így a vízben maradnak a fontos ásványi sók, mint a kalcium, magnézium, nátrium, kálium.

Mi a vízszűrés menete? Aktív szenes technológiával tisztí vizet készítenek az Aquasana víztisztítói

Az új Aquasana AQ-5200 víztisztítók a Claryum technológia segítségével szűrik a vizet:

  • Katalitikus szén: csökkenti a klórt és a klór aminokat

  • Aktív szén: kiszűri a szerves kémiai vegyületeket, úgy mint a gyógyszermaradványok, gyomirtószerek, rovarirtószerek...stb.

  • Ioncserélő: kiszűri a nehéz fémeket, mint az ólom és a higany

  • Sub-micron mechanikai szűrő: csökkenti a klórnak ellenálló cisztákat, mint a cryptosporidium és giardia

Mikor szükséges szűrőbetétet cserélnie?

Az AQ-5200 készülék hangjelzéssel figyelmeztet a szűrőcsere esedékességreA csere roppant egyszerű, Bárki ki tudja cserélni a vízszűrőket 5-10 perc alatt és nincs szükség szerelőre. Az AQ-5200 víztisztító készülékek rendelkeznek szűrőcsere figyelmeztető funkcióval is, mely alapján a víztisztító hangjelzéssel figyelmeztet 6 havonta.

A szűrőbetétek névleges kapacitása 1.900 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból max. 6 havonta cserélje a szűrőbetéteket! Továbbá, a berendezés kútvíz esetén nem alkalmazható!

Amennyiben az Ön víztisztító készülékében is esedékes a szűrőbetét cseréje, kérem rendelje meg a kosár gomb megnyomásával!

További kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrőbetét, víztisztító

Keresés