Spóroljon csapra szerelhető víztisztító használatával!

Spóroljon csapra szerelhető víztisztító használatával!

Búcsút mondana az ásványvizes palackoknak? Szeretné olcsóbban megúszni a vízfogyasztást? A mindennapokban sokan döntünk a különféle ásványvizek mellett, hiszen a csapvíz gyakran nem nyújtja a várt színvonalat. A csapra szerelhető víztisztító azonban megoldást kínálhat mindazoknak, akik környezetbarát és takarékos megoldást keresnek. Az emberi test körülbelül 75 százaléka víz, így kétség sem férhet ahhoz, hogy a nagymennyiségű folyadékbevitel nélkülözhetetlen. 

Amikor szomjúságot érzünk, az már a szervezet vészreakciója, hogy dehidratált állapotban van. S hogy mennyi folyadék az ideális egy felnőtt ember számára? Ez nem csak a környezet hőmérsékletétől vagy a fizikai aktivitástól, de a testsúlytól is függ. Alapvetően elmondható, hogy minden húsz testsúly kilogramm után egy liter folyadék javasolt. A legjobb forrás ehhez a tiszta víz, amelyhez azonban nem csak az ásványvizes palackokból juthatunk.

A csapra szerelhető víztisztító kiszűri mindazokat a szennyezőanyagokat és darabos szennyeződéseket, amelyek rendszerint jelen vannak a legtöbb városban a csapvízben. A készülék használatának köszönhetően nincs többé szükség arra, hogy több liternyi ásványvizet cipeljünk haza.

A kényelmi szempontokon túl heti szinten jelentős összeget spórolhat meg azzal, ha a csapra szerelhető víztisztító segítségével jut a fogyasztásra alkalmas vízhez. Ugyan vízszűrő kancsó mellett is leteheti a voksot, de a felszerelhető készüléknek hála még kényelmesebb megoldást találhat a minden háztartásban jelen levő problémára.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Csapra szerelhető víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."