Menü

Praktikus víztisztítók csapvíz és tisztított víz használatához

Praktikus víztisztítók csapvíz és tisztított víz használatához

Ha ön is a tudatos vásárlók és fogyasztók táborába tartozik, akkor bizonyára tudja azt is, hogy milyen fontos a megfelelő minőségű és tisztaságú víz. Ásványvízfogyasztással ez nem teljesen biztos, hogy garantálható. Egyrészt rengeteg műanyagot is megvásárolunk a vízzel, melyben sokak véleménye szerint nem is olyan biztonságos a víz tárolása. Rengeteg energia a hazacipelésük, fölöslegesen szennyezve környezetünket a csomagolóanyaggal.

A rendszeres ásványvízfogyasztás következtében egyes ásványi sók felhalmozódhatnak a szervezetünkben, mely nem feltétlenül előnyös egészségügyi szempontból. Ezen vizek tisztasága sokszor meg is kérdőjelezhető. Megoldást a vezetékes vízhez csatlakoztatható víztisztítók jelentenek, melyek már oly sok otthonban megelégedést okoztak fogyasztóiknak.

A szűrőbetéteket ugyan cserélni kell meghatározott idő után, de mosogatáshoz nem kell tisztított vizet használni, mert egy kis karral lehet a víztisztítón a csapvíz és a tisztított víz között váltani. Így alapvetően ivásra és főzéshez használhatjuk a kristálytiszta vizet, bár a növényeink is hálásak lesznek érte.

Az általunk forgalmazott amerikai Aquasana víztisztítók egyedi szűrési technológiájuknak köszönhetően több mint 60 féle szennyeződést szűrnek ki a csapvízből, de az életfontosságú ásványi anyagokat benne hagyják, mint a kalcium, magnézium és kálium. Így nincs szükség visszasózásra mint egyes víztisztítási technológiák esetében. Az egyszerűbb, csaphoz rögzíthető változat esetében is tud a szelep segítségével váltani a tisztított víz és a csapvíz között.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító csapvíz

Keresés