Praktikus megoldás a víztisztítók beszerelése

A különféle ásványi anyagok vízből való felszívódásáról kevés tanulmányt lehet találni. Ha az ember egy kicsit jobban utána kutat, akkor azért mégis rátalálhat néhányra. Ezekből kiderül, hogy nem lehet általánosítani, hogy a vízből minden anyag felszívódik vagy nem. Mindenestre egyre inkább az a nézet, hogy jó ha nincs kiszűrve minden, viszont a klór, az arzén, a túl sok vas, nitritek nem árt ha eltávolításra kerülnek.

 Manapság a víztisztítók már nagyon kis helyen elférnek és igen energiatakarékosak. Egy dologra azonban nagyon oda kell figyelni, hogy a víztisztítók filterét mindig időben cserélni kell. Semmi értelme, hogy a telítődött szűrő miatt ne legyen megfelelő a víz, hiszen így értelmét veszíti a berendezés és csak pénzt dobtunk ki az ablakon. A szűrők általában kb fél évig, vagy négyezer literig bírják. Az aktuális cseréről tájékoztatjuk Önöket. A megfelelően karbantartott víztisztítók sok pénzt és energiát spórolnak, hiszen nem szükséges állandóan ásványvizet vásárolni és kartonszámra hazacipelni.

Ezt egy berendezéssel elintézhetjük. Amennyiben nagyobb a ház, esetleg több konyha és fürdőszoba is van benne, úgy érdemes egy központi berendezést felszerelni. Ezzel biztosítjuk, hogy az egész házban, a csapokon és a zuhanyrózsán keresztül megtisztított víz folyhasson. Amennyiben webáruházból vásárol, a víztisztítók beszerelése igen egyszerű. Erről video is készült, de leírást is mellékelünk hozzá. Így a megrendelt víztisztítók miután megérkeznek, már nagyon gyorsan használatba is vehetőek.   

Címkék: víztisztítók

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztítók
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."