Öntsön tiszta vizet a poharába, konyhai víztisztítójával!

Öntsön tiszta vizet a poharába, konyhai víztisztítójával!

A konyhai víztisztító szükségessége talán már nem kérdéses senkinek sem, a mai világban. Persze még így is a köztudatban élénken él az a tény, hogy az ivóvíz azért nyerte el, ezt a kitüntető jelzőt, mert tökéletesen megfelelő minőséget garantál. Ez, azonban nem teljesen igaz. Az ivóvíz azt jelenti, hogy fogyasztásra alkalmas. Ez nem egyenlő azzal, hogy kiváló, tökéletes minőséget képviselő alternatíva. 

Önmagában az ivóvízben megannyi olyan anyag található, melyek hosszú távon semmiképp sem válnak hasznára az emberi szervezetnek. Sőt. Elektromos gépei is, melyek felhasználják otthonának vízkészleteit komolyan belerokkanhatnak a kemény vízzel való találkozásba. A sók, különböző molekulák, esetleges porszemcsék hozzá tartoznak a csapból folyó vízhez. Egy embernek átlagosan napi két liter folyadékot el kell fogyasztania.

Ezt jobb, ha némileg konkretizáljuk, hiszen a legújabb kutatások szerint tíz kilónként fél litert kell számolni. Szóval ilyen nagy mennyiségű folyadék fogyasztása esetén különösen nem mindegy, hogy miből is fedezi ennek biztosítását. Ha a konyhai víztisztítóból kifolyó vízből hidratálja magát, akkor nem kell aggódnia a káros következményektől, az egyes molekulák negatív hatásaitól. A víz nem csak akkor kap főszerepet életében, ha ivásról van szó, hanem az étkezés fő alkotóeleme is.

A levesek, főzelékek esetében kifejezetten hangsúlyos a közreműködése, de az egyéb gasztro folyamatok során sem elhanyagolható a jelenléte. Azaz, ha konyhai víztisztítóban gondolkodik, akkor nem csak hidratálását, de táplálkozását is megújíthatja, még egészségesebbé, biztonságosabbá téve őket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Konyhai víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."