Önműködő folyamat a vízlágyítás

Sokan csak legyintenek, ha a vízlágyítás kerül szóba, de nem biztos, hogy tudják miért is fontos ez a folyamat. Hazánk kétharmadában kemény víz folyik a csapokból. Ez maga után vonja a több mosópor használatát, a töredezésre hajlamos hajat, a szárazabb bőrt (a klóros víz ezt csak fokozza). 

Ha folyamatosan ezt a vizet isszuk, nem valószínű, hogy sok jót tesz a szervezetünkkel sem, de a háztartásban használatos, vízzel érintkező eszközökön is lerakódásokat okoz, mint a fűtési csövekben, a bojlerben, a mosógépben. Már a melegítőre rakodott vékony rétegű vízkő miatt is több villanyáram szükséges és ez apránként szépen forgatja a villanyórát. Tehát a vízlágyítással valójában, sok kellemetlenségtől tudjuk megóvni magunkat és ezek mellett szinte minden vízzel kapcsolatos dologban egy kicsit takarékoskodni tudunk.

A forgalomban lévő készülékek kicsi helyet foglalnak el, de ehhez viszonyítva nagy a kapacitásúk. Tehát a vízlágyítás egy formatervezett készülékkel történik, ami egészen biztos, hogy nem igényel hatalmas helyet. Ezek a berendezések só hozzáadásával működnek, viszont ezt automatikusan adagolják.

Általában a vízlágyítók része egy több kg-os só tartály, amiből a berendezés önmaga adagolja a szükséges mennyiségű sót. Ezt a folyamatot a tulajdonos által beprogramozott időben teszi, így a vízlágyítás egy viszonylag önműködő folyamat, amit csak nagyon ritkán kell ellenőrizni és a sót pótolni. Az ellenőrzés gyakorisága a vízlágyító modelltől függ, attól, hogy mekkora a behelyezett tartály és mekkora az átfolyó víz mennyisége.  

Címkék: vízlágyítás

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízlágyítás
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."