Menü

Nincs túra vízszűrő nélkül?

2021. 02. 12. 11:45:00
Nincs túra vízszűrő nélkül?

Annak ellenére, hogy még javában tart a tél, a kialakult vírushelyzet miatt, egészsége megőrzése érdekében továbbra is fontos, hogy kiszakadjon a négy fal közül, és rövidebb-hosszabb időt töltsön el a friss levegőn. Bár az edzőtermek bezártak, de szerencsére a szabadban is lehetősége van mozogni, vagy sportolás helyett rövidebb-hosszabb túrákat is tehet. Bármilyen mozgást is végez, fontos a megfelelő folyadékutánpótlás. A legegészségesebb választás, ha tisztított vizet fogyaszt, melyhez a legkönnyebben túra során vízszűrő használatával juthat hozzá.

Vízszűrő nem csak túrázáshoz

A vízszűrő használata nem csak túrázók számára praktikus, hanem alapjában véve bárkinek, aki otthonról kimozdulva nem szeretne felesleges ásványvizes palackokkal elindulni. Tehát nem csak túrázók vagy éppen sportolók számára lehet hasznos, hanem bárkinek, aki például utazik, hosszabb-rövidebb kirándulásra, városnézésre indul.

A vízszűrő tulajdonképpen egy hordozható víztisztító eszköz, amely nem helyhez kötött, így rendkívül praktikusan használható. 

Vízszűrős kulacs, a hordozható víztisztító

A vízszűrős kulacs kisebb űrtartalmának köszönhetően tulajdonképpen a legkönnyebben hordozható víztisztító. Jellemzően fél literes űrtartalomban vásárolható meg, amely pont tökéletes méret egy kirándulás, utazás, városnézés során, ha a szomját szeretné oltani. A vízszűrős kulacs használata egyszerű, hiszen bármikor újratölthető, és a csapvizet finom szűrt vízzé alakítja.  

Minőségi vízszűrős kulacs vásárlásával amellett, hogy egészséges ivóvízhez jut, jelentősen hozzájárul a környezet védelméhez, a műanyag hulladék csökkentéséhez is, nem mellesleg a pénztárcája is jól jár vele. 

Miért van szükség egyáltalán a víz tisztítására?

Sajnos a csapvízben is előfordulhatnak kedvezőtlen hatású, szennyező anyagok, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. Lehetnek a vízben gyógyszermaradványok, klór és klórszármazékok, ólom vagy éppen higany is. Habár ezen anyagok koncentrációját folyamatosan mérik, ellenőrzik és szigorúan szabályozzák, de senki nem szeretné, ha ilyen anyag kerülne a szervezetébe akár csak kis mennyiségben is.

A vízszűrők, víztisztító kulacsok használatával a csapvízből rögtön finom, szűrt vizet varázsolhat, melyet könnyen magával vihet, bárhová is megy. 

Aquasana nemesacél hőtartó vízszűrős kulacs, az ideális vízszűrő túra alkalmával

Az Aquasana rozsdamentes acél vízszűrős kulacs nagy előnye a hordozhatósága mellett a hőtartó képessége. A készüléket 0,5 literes űrtartalma miatt könnyen magával viheti kirándulásokra, városnézésre, túrázáshoz. A készülék a benne található speciális szűrőnek köszönhetően azonnal átalakítja a csapvizet egészséges, szűrt vízzé.

A készülék szabadalmaztatott szűrési technológiát alkalmaz, amely biztosítja a maximális hatékonyságot, ugyanis 99%-os hatékonysággal szűri az ólmot és a klórt bármilyen csapvízből. A szelektív szűrési technikának köszönhetően a vízben található természetes ásványi anyagokat, például a kalciumot és a magnéziumot megőrzi, így egészségesebb, ízletesebb marad a víz. Az Aquasana vízszűrős kulacsok csak vezetékes városíi víz tisztítására alkalmasak, nem használhatók ismeretlen eredetű, mikrobiológiailag nem biztonságos víz szűréséhez.

Használatával nincs szükség többé ásványvizes palackra, így a környezetet sem szennyezi.

Egyetlen szűrő mintegy 300 liter víz szűrésére alkalmas, és elegendő 3 havonta cserélni a szűrőbetétet. Arra viszont fokozottan kell figyelni, hogy a szűrőt 3 havonta cserélni szükséges.

Amennyiben szakszerű segítségre van szüksége, további kérdése lenne, várjuk szíves megkeresését elérhetőségeinken.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító kulacs

Keresés