Menü

Nagy hatékonyságú csapra szerelhető víztisztító

Az Aquasana víztisztítók mindig is nagy elismerésnek örvendtek a világ minden tájékán, ami teljesen érthetőnek mondható, hiszen rendkívüli minőséget képviselnek. Az AQ-4000 csapra szerelhető víztisztító készülék is jól teljesít a független laboratóriumok által szervezett teszteken, ami az egyik leglényegesebb tényező a csapra szerelhető víztisztítók kapcsán. 

Azért annyira lényegesek ezek a tesztek, mert a gyártók reklámszövegeiből nem kaphatunk objektív képet egy adott termékről, teljesen logikusnak mondható, hogy minden gyártó csak a pozitív tulajdonságokat emeli ki az adott típussal kapcsolatban. A független tesztek ezzel szemben rámutatnak minden fontos részletre, legyen ez előnyös, vagy hátrányos.

Az Aquasana gyártmányai pedig rendre jól teljesítenek ezeken, általában első helyen végeznek. Ezek a gyártmányok Amerikában a legjobbak között vannak számon tartva, a világhírű Consumer Digest magazin értékelése nyomán is ezt az eredményt kapjuk. Az Aquasana csapra szerelhető víztisztító berendezéseiben az egyik legjobb aktív szén töltet található, amely nemcsak egy reklámszöveg, a független tesztek eredményei is ezt mutatják. Egy ilyen vízszűrő eltünteti a káros anyagot a folyadékból, ám mégis benne maradnak azok az ásványi anyagok, amelyek a szervezetünk működése szempontjából rendkívül fontosak.

Egy ilyen csapra szerelhető víztisztító 99 százalékos hatékonysággal képes szűrni, ami hihetetlenül jónak mondható a vízszűrők világában, szerves vegyületeket, gyógyszereket, klórt, kemikáliákat, fertőző anyagokat, valamint a higanyt is többek között.

Címkék: csapra szerelhető víztisztító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Csapra szerelhető víztisztító

Keresés