Mitől függ a vízlágyító ára?

Mitől függ a vízlágyító ára?

A vízkő igen sok bosszúságot képes okozni a háztartásban. Nem csak veszélyezteti a meleg vízzel működő gépek élettartamát, de a vízvezetékekben is lerakódáshoz, és akár a teljes szakasz cseréjének szükségességéhez is vezethet. Jó hír viszont, hogy ma már olyan vízlágyító készülékek közül válogathatunk, melyek kifejezetten a háztartások igényeinek megfelelően lettek kialakítva. A vízlágyító ár nem csak annak márkájától függ, hanem a vízfogyasztástól, vagy a víz keménységétől is. 

Ha vasat tartalmaz a víz, akkor ennek megfelelően érdemes megválasztani a készüléket. A személyes igényeknek és a háztartásban elérhető víz minőségének megfelelően célszerű letenni a voksot egyik vagy másik vízlágyító mellett. Tulajdonképpen csak a beszerzési költséggel kell számolni, ugyanis az időnként sótablettával való feltöltés már minimális kiadást jelent. S hogy miért fontos a víz lágyítása otthon, vagy akár ipari szinten is?

A lágyabb víz kevésbé károsítja a készülékeket, kevesebb mosópor használata is elegendő mellette, de például a zuhanyozás is kellemesebb használatával. Akár zuhanyzóra szerelhető víztisztító mellett is dönthetünk, amelynek köszönhetően bőrünk puhább és hidratáltabb marad majd a tusolás után.

Alapvetően elmondhatjuk tehát, hogy a vízminőségen nagyon sok múlik, és akár komoly többletköltségektől is megkímélhetjük magunkat, ha előre gondolkodunk ilyen területen. A vízlágyító ára elhanyagolható amellett, ha például a vízkő által tönkretett csöveket kellene cserélni, vagy mosógép szerelőre kellene folyton költeni. Érdemes tehát egyfajta jövőre szóló befektetésként tekinteni a vízlágyító beszerzésére.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."