Mit tud a vastalanító

Az ivóvíz nem mentes azoktól az anyagoktól, amelyekkel útja során találkozik. Az egyik ilyen leggyakoribb elem a vas, amely a vízben oldott állapotban jelenik meg. A vas kiszűrése az ivóvízből vastalanító készülékkel történik. Erre a folyamatra azért van szükség, mert egyrészt a vas magában az ivóvízben is megjelenik és igen kellemetlen az ilyen barnás vizet inni, de még mosdani sem túl gusztusos benne.

 Az emberben a szennyezet víz érzetét kelti, még akkor is, ha csak egy természetes elemről van szó. A látványon felül, a vas a vízvezeték csöveken is okoz lerakódást. De ha a csöveken lerakódik, akkor az emberi szervezetre sem lehet túl jó hatással, különösen így, szervetlen formában. Ezért a vastalanító készülék, amely a vas mellett más anyagokat is kiszűr. egy igen hasznos eszköz. Leggyakrabban abban az esetben használják, ha a saját kút vizét kell megtisztítani. Valójából a vastalanító, a kútvíztisztító része. Az igazán tiszta vízhez 100 m-nél mélyebbre kell fúrni és ez egy igen költséges munka.

Ezt váltja ki a kútvíz tisztító, amely megtisztítja az ivóvizet azoktól az anyagoktól, amelyek a víz tisztaságát zavarják. Mivel ez az eszköz többféle összeállításban létezik, az ivóvíz összetételétől függően állítjuk be úgy. hogy az adott kútvízből a lehető legtisztább víz legyen. Tehát a vastalanító rendelése előtt örülünk, ha egy víz analízist kapunk a megrendelőtől, mert így tudjuk a legmegfelelőbb eszközt összeállítani. A víztisztító filterek különböző finomságú elemeket szűrnek ki, ezért örülünk, ha pontosan tudjuk, mit kell eltávolítani a géppel.  

Címkék: Vastalanító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vastalanító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."