Mit is jelent pontosan az, hogy tisztavíz?

Köztudott, hogy a szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű tisztavíz bevitele nap, mint nap. Igen ám, de sokan azzal már nincsenek tisztában, hogy igazából mit is takar a tisztavíz fogalma. Vannak, akik úgy gondolják, hogy a tisztavíz az, ami a csapból kifolyik. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem a csapvíz a tisztavíz, hanem a palackozott ásványvíz. De vajon melyik csoportnak is van igaza? 

A csapvíz, vagy a palackozott ásványvíz számít igazán tisztavíznek? A válasz az, hogy bizony egyik csoportnak sincs igaza, hiszen a csapvíz és a palackozott ásványvíz sem tekinthető valóban tisztavíznek! Bizony ám, az igazi tisztavíz nem tartalmaz oldott formában sót, ásványokat és egyéb anyagokat sem. Egyáltalán nincs benne szilárd anyag, vagyis nem tartalmaz üledéket sem. A tisztavíz csakis színtiszta H2O. A tisztavíz a szervezet legjobb folyadékforrása, hiszen a tisztavíz felhasználása közben, nem kell a testnek az egyéb anyagokkal „foglalkoznia” ahhoz, hogy a vizet fel tudja „dolgozni”.

A tisztavíz természetesen megvásárolható az üzletekben, ám ez hosszú távon igen költséges megoldásnak számít. Éppen ezért, aki rendszeresen szeretne, valódi tisztavizet önteni a poharába, annak érdemes beruházni egy otthoni víztisztító berendezés megvásárlásába. Az otthoni körülmények között történő tisztavíz előállítás rendkívül gazdaságos módja a víznyerésnek. A valódi tisztavíz nem csak ivásra alkalmas, hanem főzéshez és egyéb tevékenységekhez is felhasználható. Sokan nem tudják, de a valódi tisztavíz felhasználásával készített ételek sokkal ízletesebbek, mint a hagyományos, csapvízből készített fogások. Éppen ezért, nem csak ivásra érdemes rendszeresen használni a tisztított vizet, hanem a főzéshez is, a család legnagyobb örömére.

Címkék:Tisztavíz

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tisztavíz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."