Miért fontos a tiszta víz fogyasztása?

Ahhoz, hogy az emberi szervezet egészsége hosszút távon megőrizhető legyen, nélkülözhetetlenül fontos a tiszta víz fogyasztása. Mivel az emberi test nagy része vízből áll, így bátran ki lehet jelenteni azt, hogy elegendő mennyiségű tiszta víz hiányában, mi, emberek sem tudnánk tovább létezni. Az egészség és a tiszta víz fogalma így, már igen régóta szorosan összekapcsolódik.

 Minden korty víz érték a testünk, sejtjeink számára. A megfelelő mennyiségben elfogyasztott tiszta víz oxigénnel látja el a test sejtjeit, stabilizálja a test hőmérsékletét továbbá az anyagcsere folyamatok során keletkezett káros melléktermékek eltávolításában is igen nagy szerepe van. Amennyiben a testünk víztartalma valamilyen oknál fogva csupán 2 százaléknyit is csökken, máris fáradtságot és egyéb egészségügyi problémákat lehet megtapasztalni. Ezért, nagyon fontos az, hogy minden nap legalább 2 liternyi folyadékot bevigyünk a szervezetünkbe, lehetőleg tiszta víz formájában. Nem mindegy ugyanis az, hogy milyen vizet iszunk meg. A városi víz, vagyis a csapvíz igen sok helyen ólommal szennyezett, ami az ólomból készült vízcsövek miatt kerül bele az éltető folyadékunkba. Az ólommal szennyezett csapvíz károsíthatja az idegrendszert, magas vérnyomást okozhat, károsíthatja a hallást, továbbá vérszegénységhez és veseelégtelenséghez is vezethet a rendszeres fogyasztása által. Éppen ezért, akinek egy kicsit is fontos a maga és a családja egészsége, mindenképpen ajánlott beszereznie egy házi víztisztításra alkalmas készüléket. Így nap, mint nap, elegendő tiszta víz áll majd rendelkezésre, vagyis a csapvíz közvetlen fogyasztására nem lesz többé szükségünk, valamint a bolti, palackozott ásványvizekért sem kell majd vagyonokat kiadnunk.

Címkék: tiszta víz

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tiszta víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."