Mire képes az aktívszenes vízszűrő?

Mire képes az aktívszenes vízszűrő?

Az aktívszenes vízszűrő kiváló választás akkor, ha egyszerűen, könnyen szeretne tiszta vizet önteni a poharába. A hálózati alternatíva ugyan hivatalosan tisztának tekinthető, de az köztudott tény, hogy a vízművek a fertőtlenítés során klórt alkalmaznak. Ráadásul a vezetékekből érkező vízbe más anyagok: nemesfémek, baktériumok stb. is bekerülhetnek, melyek egyáltalán nem egészségesek. A csapból is az folyik, hogy minél több folyadékot kell fogyasztanunk egy nap. 

Ez tény, de arról már lényegesen kevesebben beszélnek, hogy mennyire lényeges a megfelelő minőség garantálása. Hiába van meg a napi 2-3 liter, ha egyszer a bevitt anyag fizikai paraméterei a legkevésbé sem „ivóbarátak”. A klór érdekes adalék, mert nem mindig mutatkozik meg szabad szemmel látható módon. Valószínűleg ezért is hajlamosak sokan megfeledkezni róla.

De olykor-olykor, amikor fehérlő folyadék kerül a poharakba, vagy szagos víz érkezik a csapból, akkor jön a megdöbbenés, a csodálkozás, és a felismerés. Az ember szeret empirikusan véleményt alkotni, ezért hiába szól megannyi szakanyag a víztisztítás fontosságáról, a klór és egyéb adalékok kártékony hatásairól: a legmélyebb nyomot a saját bőrön megtapasztalás adja.

Az aktívszenes vízszűrő a segítségére siethet!

Ha szembesült azzal, amiről eddig csak hallott, ha megérett önben az elhatározás, akkor az aktívszenes technológiában nem fog csalódni. Az adszorbeálásra képes aktív szén megköti a vízbe nem való anyagokat: a klórt, nemesfémeket, egyéb adalékokat. Az ön poharába, kancsójába kerülő víz szó szerint tisztává, és ízletessé avanzsál. Egyetlen dologra kell figyelnie: a szűrő időközönkénti cseréjére.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Aktívszenes vízszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."