Menü

Milyen víztisztítót vegyek?

Milyen víztisztítót vegyek?

Milyen víztisztítót vegyek? – A kérdés, amire csak kérdésekkel lehet reagálni: mik az elvárásai, igényei? Környezetében az ivóvíz összetételét nézve milyen anyagok okoznak súlyos problémát? A nitritek, nitrátok, esetleg az arzén? Mert ha ez a hármas minden bajának forrása, akkor az aktív szenes megoldás nem elég. Viszont, ha csak a klórt, és lebegő szennyeződéseket akarja örökre száműzni életéből, akkor egyszerűbb víztisztító készülék is tökéletes választás az ön számára. 

Jól látszik tehát, hogy az egyedi igények, és az egyéni jellemzők azok, melyek igazán meghatározzák a fenti kérdésre adható, sokszor több alternatívával szolgáló jó választ.Ha önnek kisebb mennyiségű tiszta vízre van szüksége, akkor a víztisztító kancsót kiváló hatékonysággal fogja tudni alkalmazni.

A következő szint, mely már kicsit nagyobb teljesítményre képes a csapra szerelhető, útváltó karos megoldás, ami garantálja, hogy otthonában tiszta vizet önthet a poharába. Talán már ön is látja, hogy a „milyen víztisztítót vegyek” kérdés gyakorlatilag csak, és kizárólag újabb kérdőjeleket generál. A belépő szintnek megfelelő asztali, vagy csapra szerelhető víztisztítók esetében az is lényeges lehet, hogy hány lépcsős rendszerben gondolkodik? Szeretne-e mechanikai szűrést is, vagy elegendő az aktív szén garantálta tisztaság?

Esetleg osztott szűrős megoldás után kutat? Persze, ha önt zavarja a pultján helyet foglaló eszköz, meg az útváltó kar, akkor beépíthető vízszűrőben kell gondolkodnia. A pult alá helyezhető berendezések több lépcsőben, aktív szénnel, és mechanikai védelemmel is el vannak látva. De a sornak itt még nincs vége, azaz minden konkrét felelet az ön elvárásainak függvényében adható meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog milyen víztisztítót vegyek

Keresés