Menü

Milyen víztisztító fajtákat lehet kapni?

Milyen víztisztító fajtákat lehet kapni?

Milyen víztisztítóval érdemes felszerelkezni otthonunkban és egyáltalán hogyan működnek ezek? Mi a különbség a számos víztisztító fajta között, melyek megtalálhatóak a piacon? Ha már eldöntöttük, hogy szeretnénk tiszta vizet önteni poharunkba a következő lépés az lesz, hogy megismerkedünk a víztisztítók közötti különbségekkel, hogy el tudjuk dönteni, melyik a számunkra legmegfelelőbb. 

A víztisztító fajták között a legegyszerűbbek a vízszűrő kancsók, melyek átmeneti megoldásnak jók lehetnek, de nem túlságosan hatékonyak és üzemeltetésük drágának számít. A különböző aktív szénnel működő szűrők jó minőségű és ízű vizet adnak, megtisztítva azt sokféle szennyeződéstől.

De csak akkor, ha jó minőségű és megfelelő technológiával előállított szűrőbetétet használunk, valamint betartjuk az előírt szűrő cseréket. A fordított ozmózis (RO) elvén működő víztisztítók esetében egy féligáteresztő membránon halad keresztül a víz, ezáltal szűri meg a vizet mondhatni mindentől.

Ennek a víznek az íze igen szokatlan lehet egyesek számára, akár kesernyésnek is érezhetjük, és mivel nem maradnak ásványi sók az ivóvízben ezért hosszú távon nem javasolt a fogyasztásuk. Utánsózó patronnal szokták visszasózni a szűrt vizet. Számunkra nagyon fontos, hogy megbízható és minőségi terméket adjunk tovább vásárlóinknak, olyat, amit mi magunk is szívesen használunk.

Az általunk forgalmazott víztisztító fajták aktívszenes szűrővel vannak ellátva és különleges szűrőtechnológiával szűrik ki a vízből a klór csaknem 100%-át és a legkülönbözőbb szennyező anyagokat, míg a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat meghagyják a vízben, így nem kell aggódni az utánsózás miatt sem.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító fajták

Keresés