Menü

Milyen valójában a tiszta víz

Nagyon sokan nem élnek tudatosan és nem veszik figyelembe az élet alapvető irányelveit. Ezek egyike a tiszta víz iránti szükségletünk. Amikor tudjuk, hogy a szervezetünk kb. kétharmada víz, akkor nem kell túl nagy képzelőerő ahhoz, hogy belássuk, hogy a test belső átmosásához és a sejtek karbantartásához mennyire fontos az, hogy szervezetünkbe tiszta víz jusson.

 Kutatók felfedezték, hogy a víz nagyon könnyen tárolja az információkat, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy a testünkbe került víz milyen minőségű. A homeopátia eredményessége, ami szintén a rezgéseken alapul, bizonyítja, hogy igen is fontos, hogy az anyagok, amelyeket szervezetünkbe juttatunk milyen rezgésűek. A legjobb a tiszta forrásvíz, de sajnos a források sem mindig megbízhatóak.

A földek és a földbe került vizek szennyezettsége miatt a tiszta víz környékünkön már igen ritka. Éppen ezért használnak egyre többen valamilyen víztisztító készüléket. Ezek általában szűrővel ellátottak és ennek áteresztőképességétől függ, hogy milyen mértékben szűrik meg a vizet. Természetesen minél több minden kerül kiszűrésre általában annál jobb. A vízben nagyon sok a lebegő szennyeződés, a vas, a rozsda és ami még nagyon káros az a klór.

A klór valójában a baktériumok szaporodásának gátlására használják, azaz fertőtlenítésre. De az újabb kutatások kimutatták, hogy a baktériumokon kívül ez a vegyi anyag az emberre sincs túl jó hatással. Ennek ellenére, még mindig ezt használják a víz fertőtlenítésére. Tehát a tiszta víz elengedhetetlen szervezetünk egészséges működéséhez és mindennapi pótlása is nagyon fontos. 

Címkék: Tiszta víz

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tiszta víz

Keresés