Milyen valójában a tiszta víz

Nagyon sokan nem élnek tudatosan és nem veszik figyelembe az élet alapvető irányelveit. Ezek egyike a tiszta víz iránti szükségletünk. Amikor tudjuk, hogy a szervezetünk kb. kétharmada víz, akkor nem kell túl nagy képzelőerő ahhoz, hogy belássuk, hogy a test belső átmosásához és a sejtek karbantartásához mennyire fontos az, hogy szervezetünkbe tiszta víz jusson.

 Kutatók felfedezték, hogy a víz nagyon könnyen tárolja az információkat, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy a testünkbe került víz milyen minőségű. A homeopátia eredményessége, ami szintén a rezgéseken alapul, bizonyítja, hogy igen is fontos, hogy az anyagok, amelyeket szervezetünkbe juttatunk milyen rezgésűek. A legjobb a tiszta forrásvíz, de sajnos a források sem mindig megbízhatóak.

A földek és a földbe került vizek szennyezettsége miatt a tiszta víz környékünkön már igen ritka. Éppen ezért használnak egyre többen valamilyen víztisztító készüléket. Ezek általában szűrővel ellátottak és ennek áteresztőképességétől függ, hogy milyen mértékben szűrik meg a vizet. Természetesen minél több minden kerül kiszűrésre általában annál jobb. A vízben nagyon sok a lebegő szennyeződés, a vas, a rozsda és ami még nagyon káros az a klór.

A klór valójában a baktériumok szaporodásának gátlására használják, azaz fertőtlenítésre. De az újabb kutatások kimutatták, hogy a baktériumokon kívül ez a vegyi anyag az emberre sincs túl jó hatással. Ennek ellenére, még mindig ezt használják a víz fertőtlenítésére. Tehát a tiszta víz elengedhetetlen szervezetünk egészséges működéséhez és mindennapi pótlása is nagyon fontos. 

Címkék: Tiszta víz

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tiszta víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."