Menü

Milyen egy jó víztisztító rendszer?

Milyen egy jó víztisztító rendszer?

Biztosan ön is hallott már róla, hogy testünk 60-70%-a víz és ezt az arányt folyamatosan fenn is kell tartanunk, hogy szervezetünk tökéletesen végezhesse munkáját. Amennyiben 10%-ot veszítünk belőle, már súlyos jelek mutatkozhatnak. A testünkben lévő vizet lehetőség szerint tiszta vízzel kellene pótolnunk. 

A vezetékes víz sajnos nem minden esetben felel meg ennek a kritériumnak, bár folyamatosan vizsgálják és szűrik, mégis tartalmazhat szennyeződéseket, rozsdát. Ezért érdemes tisztítanunk az otthoni vezetékes vizünket. De milyen is egy jó víztisztító rendszer? Először is laboratóriumi eredmények által igazoltan, meglehetős hatékonysággal szűri a vizet.

Vezetékes víz tisztítására fejlesztették ki, nem csak jól szűr, de benne hagyja az életünkhöz szükséges, létfontosságú ásványi anyagokat, például a kalciumot, magnéziumot és káliumot. Ugyanakkor eltávolítja a klórt és származékait, nehézfémeket, vegyszereket, gyógyszer maradványokat és rengeteg különböző szennyező anyagot szűr ki. Könnyen telepíthető, beépítéséhez nem kell szakember segítsége. Jelzi számunkra, hogy mikor kell szűrőbetétet cserélni benne és könnyen karbantartható.

Az előszűrésnek köszönhetően magasabb szűrési kapacitással bír. Kiváló ár-érték arányú, néhány hónap alatt behozza az árát, nem utolsósorban környezetbarát termék is. Ezt ajánljuk önnek, ha nem szeretne ásványvizes palackokat hazacipelni, és ha nem csak inná, de kiváló minőségű, tiszta, finom és egészséges vízzel szeretne főzni is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító rendszerek

Keresés