Menü

Mik lehetnek a tisztított víz fogyasztásának előnyei?

Mik lehetnek a tisztított víz fogyasztásának előnyei?

A tisztított víz számtalan előnyös tulajdonsággal büszkélkedik, vezetékes társához képest. Egyrészt a tisztaságot szó szerint értheti. Első pillantásra látszik, hogy valóban kristálytiszta folyadék van a poharában, ami mellőzi azokat az anyagokat, amik eltorzítanák a színét, sőt nem egyszer ízét, illatát. 

Másrészt itt vannak a láthatatlan, ám nagyon nagy jelentőséggel bíró pozitívumok. Az a tény ugyanis, hogy az ivóvíz nem egyszer tele van olyan anyagokkal, amik bár önmagukban nem ártalmasak, viszont arányaikban mégsem optimálisak, vitathatatlan. Ezzel szemben a tisztításon átesett víz minden értékes összetevő birtokában áll, tehát nem desztillálásról beszélünk, s az arányok is megfelelőek.

A szervezet számára ez a fajta egyensúly az, ami igazán kívánatos és aminek a biztosítása komoly tudatosságra vall. A kérdés már csak az, hogy a tisztított variáció jobbára a poharakban kaphat főszerepet vagy az élet más területein is? Egyre többen bólintanak rá arra, hogy nem mellékes, hogy az a napi 2-3 liter folyadék, ami a test ideális működéséhez elengedhetetlen, milyen forrásból származik.

De arra még viszonylag kevesen figyelnek fel, hogy vajon a fürdéshez, zuhanyozáshoz, kézmosáshoz felhasznált víz mennyire befolyásolja mondjuk a bőr állapotát? A témában végzett kutatások egyértelmű válasszal szolgálnak. Nagy jelentőséggel bír milyen összetételű víz szolgál a mosakodás alapjául. A száraz bőr nem egyszer a nem megfelelő összetételű víz alkalmazásának következménye.

A tisztított víz élete számos szegmensét átmoshatja!

A fentiekből kiderül, hogy a legjobb, ha központi víztisztításban gondolkodik, mely lehetővé teszi, hogy kristálytiszta forrással gazdagodjon élete: nemcsak a kortyolás, hanem a főzés, mosás vagy éppen tisztálkodás perceiben.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tisztított víz

Keresés