Mik a házi víztisztító előnyei?

Mik a házi víztisztító előnyei?

A házi víztisztító megannyi előnnyel rendelkezik, melyek egytől-egyig az ön egészségét szolgálják. Magyarország vizeiben számos káros anyag található, melyek bekerülve az ivóvíz rendszerekbe közvetlenül veszélyeztetik az ön szervezetét. A klórozással igyekeznek némileg javítani a víz általános helyzetén, kiölve a benne található baktériumokat, egyéb mikroorganizmusokat, ám épp ennek, a klóros kezelésnek az eredménye, a továbbra sem tiszta víz. 

A klór, társulva más anyagokkal kifejezetten előnytelen hatást gyakorol az emberi szervezetre, így érdemes elkerülni. De mit tehet, ha egyszer a csapból ilyen minőségű ivóvíz folyik? A házi víztisztító erre a helyzetre kínál gyors, egyszerű, költséghatékony megoldást. A hasznos ásványi anyagok a rendszer intelligens kivitelezésének köszönhetően továbbra is a pohárba kerülő vizet gazdagítják, ami lényeges, hiszen így nem csak szomját olthatja, hanem értékes összetevőket is bevihet a szervezetébe.

Nem csak a fogyasztásra szánt vizet kell megfelelő mértékben tisztítani, a felhasználásra kerülő víz is lényeges, hogy optimális beltartalmi értékekkel rendelkezzen. A tisztálkodás során bőre meghálálja a gondoskodást, ha olyan vízben fürdeti, mely káros anyagoktól mentes. A mosás is sokkal eredményesebbé válhat, hiszen a tiszta víznek köszönhetően a végeredmény, azaz a ruhák tisztasága ragyogóbb lesz, mint valaha.

A textíliák megőrzik színüket, rugalmasságukat, azaz minőségüket úgy, hogy közben a házi víztisztítón keresztülfolyó víz nem pettyezi őket vasfoltokkal, esetleg barnás homokdarabokkal. Az előnyök tárháza a végtelennel egyenlő, a fent felsorolt példák csupán a jéghegy csúcsát alkotják.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."