Miért szükséges a házi víztisztító berendezés?

Azt gondolhatnánk, hogy a vezetékes víz tisztítása a vízszolgáltató feladata, ami részben meg is felel a valóságnak, de az, amit a vízművekben hajtanak végre tisztítás gyanánt, az sajnos nem elégséges ahhoz, hogy mi egészséges vízhez jussunk hozzá. Ez a tény a házi víztisztító berendezés megjelenésével egyetemben kezdett tudatosulni bennünk, de még mindig nem fektetünk rá elég nagy hangsúlyt.

 Pedig ha megvizsgáljuk közelebbről a víz összetételét, vagy csak elgondolkodunk azon, hogy vajon néha miért olyan furcsa ízű, színű és szagú, akkor beláthatjuk, hogy a házi víztisztító rendszer segítségére igenis szükség van. Hiszen, ha csak a fertőtlenítésre használt klórt vesszük figyelembe, akkor is nélkülözhetetlen egy berendezés, ami ezt kiszűri, mivel az akár fogyasztva, akár tisztálkodásra használva nagyon káros az egészségre.

Persze a klóron és a klórmaradványokon kívül még számos más olyan összetevő is jelen van a vízben, ami kisebb-nagyobb mértékben negatívan hat a szervezetre, ilyenek lehetnek a lebegőszennyeződések, a gyógyszermaradványok, a különböző kémiai, vegyi anyagok és az oldott anyagok is.

Egy magas színvonalat képviselő házi víztisztító berendezés ezeket mind nagy hatékonysággal szűri ki, a vezetékes vizet úgy megtisztítva, hogy a legdrágább palackozott ásványvizekkel veheti fel a versenyt. Ráadásul egy ilyen készülék ára egy család pár havi üveges víz költségeiből megtérül és utána már néhány forintért állíthatjuk elő a lehető legegészségesebb folyadékot.

Csupán egy dologra kell odafigyelni, mielőtt beruháznánk egy vízszűrőbe , hogy megbizonyosodjunk róla, hogy az rendelkezik független laboroktól származó teszteredményekkel, amelyek a hatékonyságát igazolják.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Házi víztisztító berendezés
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."