Miért lényeges a kútvíz szűrő jelenléte?

Miért lényeges a kútvíz szűrő jelenléte?

A kútvíz szűrő jó szolgálatot tehet önnek, ha kerti, udvari kútjából kívánna tiszta vizet nyerni. Sokan hajlamosak ezt a területet félvállról venni. Ugyan mi baj lehet azzal, amit a természet ad az embernek? Nyilván önmagában a talajból feltörő vízzel nincsen probléma, de ismerve az ökoszisztémát azt már nem lehet elmondani, hogy az ilyen módon nyert víz fogyasztásra alkalmas. Ez annál is inkább igaz, hogy a természetben megannyi olyan anyag fordul elő, melyek alapvetően nem károsak, ám mégsem ajánlottak az emberi szervezet számára.

Az egyensúly megteremtése például prioritást élvez. Egyes komponensek jó, ha jelen vannak (például vas), de az egyáltalán nem mellékes, hogy milyen mértékben, értékben. Sokan reagálnak úgy erre a témára, hogy mivel kizárólag WC öblítésre használják a kútból feltörő folyadékot, így semmi értelme nincs szűréssel foglalkozni.

Azonban a valóságban ez sem állja meg a helyét, ugyanis a vízbe nem való, mikro méretű molekulák nem egyszer okozhatnak kisebb elzáródásokat, sőt komolyabb dugulásokat is. Arról nem is beszélve, hogy a WC kagyló sínyli meg a legjobban azt, ha a szűretlen víz, a maga természetességében (ami nem átlátszóan tisztát jelent) érkezik meg…

A kútvíz szűrő szűretlen előnyei.

Az egyik legnagyobb pozitívuma az ideálisan kiválasztott szűrőnek, hogy hosszú ideig, megbízható feltételekkel garantálja a tiszta víz nyerését. Vagyis egyszer kell beszereznie ahhoz, hogy utána sokáig kiélvezhesse a benne összpontosuló optimális jellemvonásokat. A befektetése így pillanatok alatt megtérülhet. Ráadásul előre látó, tudatos gondolkodásának hála számos jövőbeli kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Kútvíz szűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."