Menü

Miért hasznos a zuhanyszűrő használata?

Miért hasznos a zuhanyszűrő használata?

Az otthoni vízszűrés iránt egyre többen érdeklődnek, hiszen nem csak környezettudatos megoldásnak számít, de sokat takarékoskodhatunk is vele. A konyhai csaphoz beszerelt vízszűrővel napi több száz forintot spórolhatunk meg, ráadásul az ásványvizes palackokat sem kell nap mint nap hazacipelni. De vajon miért érdemes a zuhanyszűrő beszerzésén elgondolkodni? 

Tudta, hogy a hagyományos csapvíz hatására a haj fénytelenné válhat és a fejbőr egészsége is hagyhat maga után kívánnivalót? A zuhanyszűrő alkalmazásával biztos lehet abban, hogy a hajmosáshoz használt víz hajának könnyűségét és fényességét hozza majd magával. Nem csak a haj, hanem a bőr is megérzi, ha a mindennapi arcmosáshoz, tisztálkodáshoz szűrt vizet használ. A bőr kevésbé fog kiszáradni és fiatalosabb hatást kelt.

A zuhanyszűrő nagy előnye, hogy nincsen szükség beszereléséhez szakemberre. Akár zuhanyfejjel kombinált verzióban is elérhető, ráadásul esztétikus kivitelben áll rendelkezésre. A feltöltődés helyiségében, a fürdőszobában ez különösen fontos, hiszen nem mindegy, milyen környezetben hódolunk a víz közelsége jelentette élménynek.

Sokan attól tartanak, hogy a zuhanyszűrő hatására csökkenni fog a víznyomás és ez élvezhetetlenné teszi a tusolást. Jó hír viszont, hogy a modern eszközök már úgy lettek kialakítva, hogy ezt a problémát alapvetően kiküszöböljék. Nem csak a fürdőben, de a konyhában is érdemes gondoskodni a víz szűréséről, ehhez már komplett szettek közül válogathat, melyek bárki számára elérhető árkategóriát képviselnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő

Keresés