Miért hasznos a zuhanyszűrő használata?

Miért hasznos a zuhanyszűrő használata?

Az otthoni vízszűrés iránt egyre többen érdeklődnek, hiszen nem csak környezettudatos megoldásnak számít, de sokat takarékoskodhatunk is vele. A konyhai csaphoz beszerelt vízszűrővel napi több száz forintot spórolhatunk meg, ráadásul az ásványvizes palackokat sem kell nap mint nap hazacipelni. De vajon miért érdemes a zuhanyszűrő beszerzésén elgondolkodni? 

Tudta, hogy a hagyományos csapvíz hatására a haj fénytelenné válhat és a fejbőr egészsége is hagyhat maga után kívánnivalót? A zuhanyszűrő alkalmazásával biztos lehet abban, hogy a hajmosáshoz használt víz hajának könnyűségét és fényességét hozza majd magával. Nem csak a haj, hanem a bőr is megérzi, ha a mindennapi arcmosáshoz, tisztálkodáshoz szűrt vizet használ. A bőr kevésbé fog kiszáradni és fiatalosabb hatást kelt.

A zuhanyszűrő nagy előnye, hogy nincsen szükség beszereléséhez szakemberre. Akár zuhanyfejjel kombinált verzióban is elérhető, ráadásul esztétikus kivitelben áll rendelkezésre. A feltöltődés helyiségében, a fürdőszobában ez különösen fontos, hiszen nem mindegy, milyen környezetben hódolunk a víz közelsége jelentette élménynek.

Sokan attól tartanak, hogy a zuhanyszűrő hatására csökkenni fog a víznyomás és ez élvezhetetlenné teszi a tusolást. Jó hír viszont, hogy a modern eszközök már úgy lettek kialakítva, hogy ezt a problémát alapvetően kiküszöböljék. Nem csak a fürdőben, de a konyhában is érdemes gondoskodni a víz szűréséről, ehhez már komplett szettek közül válogathat, melyek bárki számára elérhető árkategóriát képviselnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."