Miért hasznos a zuhanyszűrő alkalmazása?

Miért hasznos a zuhanyszűrő alkalmazása?

A zuhanyszűrő sokak szemében egyelőre még beazonosíthatatlan: mire és miért jó, egyáltalán szükséges-e? Az addig rendben van, hogy a vezetékes rendszerből érkező vizet érdemes tisztítani, ha annak megivásáról van szó, de mi köze mindehhez a tisztálkodásnak, zuhanyozásnak esetleg hajmosásnak? Nagyon is sok. Ugyanis az csak egy dolog, hogy belülről milyen anyagokkal támogatja szervezete optimális működését, de a kívülről jövő hatásokat is érdemes megszűrnie és a negatív jellegűeket lekorlátoznia. 

Márpedig a megannyi kórokozóval gazdagon “hintett” ivóvíz kifejezetten káros lehet a test számára. A száraz bőr például az egyik leggyakoribb “”válaszreakció”, amivel a szervezet próbálja érzékeltetni, hogy valami nincsen rendben. A klór köztudottan rettentően dehidratáló hatású, ami nemcsak magára a bőrre nézve veszélyes, hanem a test ideális működésének egészére. Természetesen lehet úgy gondolkodni az emberi testben, hogy részekre szedjük, de a holisztikus szemlélet a kifizetődő.

Vagyis, ha a bőre vízhiánytól szenved, akkor az előb-utóbb komplexen is megmutatkozik. Az egészséges, kicsattanó fizikumhoz hozzájárulhat az a víz, amivel ön nap, mint nap locsolja, kezeli önmagát. Ha belegondol abba, hogy milyen mennyiségű folyadék mossa át a bőrét, haját, akkor beláthatja, hogy nem mellékes, hogy milyen jellemvonásokkal van megáldva a tisztálkodáshoz felhasznált víz.

A zuhanyszűrő megtérülő befektetés.

Egy befektetés akkor nevezhető tökéletesnek, ha idővel többszörösen megtérül. A zuhanyozóban alkalmazott vízszűrő pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Az egészség megőrzés minden pénzt megér, ez vitathatatlan. Ráadásul a minimális bekerülési költség sem nehezíti meg a dolgát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."