Menü

Miért hasznos a zuhanyszűrő alkalmazása?

Miért hasznos a zuhanyszűrő alkalmazása?

A zuhanyszűrő sokak szemében egyelőre még beazonosíthatatlan: mire és miért jó, egyáltalán szükséges-e? Az addig rendben van, hogy a vezetékes rendszerből érkező vizet érdemes tisztítani, ha annak megivásáról van szó, de mi köze mindehhez a tisztálkodásnak, zuhanyozásnak esetleg hajmosásnak? Nagyon is sok. Ugyanis az csak egy dolog, hogy belülről milyen anyagokkal támogatja szervezete optimális működését, de a kívülről jövő hatásokat is érdemes megszűrnie és a negatív jellegűeket lekorlátoznia. 

Márpedig a megannyi kórokozóval gazdagon “hintett” ivóvíz kifejezetten káros lehet a test számára. A száraz bőr például az egyik leggyakoribb “”válaszreakció”, amivel a szervezet próbálja érzékeltetni, hogy valami nincsen rendben. A klór köztudottan rettentően dehidratáló hatású, ami nemcsak magára a bőrre nézve veszélyes, hanem a test ideális működésének egészére. Természetesen lehet úgy gondolkodni az emberi testben, hogy részekre szedjük, de a holisztikus szemlélet a kifizetődő.

Vagyis, ha a bőre vízhiánytól szenved, akkor az előb-utóbb komplexen is megmutatkozik. Az egészséges, kicsattanó fizikumhoz hozzájárulhat az a víz, amivel ön nap, mint nap locsolja, kezeli önmagát. Ha belegondol abba, hogy milyen mennyiségű folyadék mossa át a bőrét, haját, akkor beláthatja, hogy nem mellékes, hogy milyen jellemvonásokkal van megáldva a tisztálkodáshoz felhasznált víz.

A zuhanyszűrő megtérülő befektetés.

Egy befektetés akkor nevezhető tökéletesnek, ha idővel többszörösen megtérül. A zuhanyozóban alkalmazott vízszűrő pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Az egészség megőrzés minden pénzt megér, ez vitathatatlan. Ráadásul a minimális bekerülési költség sem nehezíti meg a dolgát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő

Keresés