Miért érdemes a csapra szerelhető víztisztító mellett dönteni?

Mivel egyre többen ismerik fel a tisztított víz, egészségre gyakorolt pozitív hatását, a víztisztítók iránti kereslet is jelentősen megnövekedett. A kereslet növekedésével a kínálat is szélesedett, így napjainkban többféle vízszűrőt is be lehet szerezni. A széles választéknak köszönhetően, mindenki megtalálhatja azt a készüléket, amelyre valójában szüksége van, az igényekhez mérten. Vásárlás előtt azonban nem árt tájékozódni, hogy valóban azt a készüléket szerezhessük be, amely minden igényünknek és elvárásunknak eleget tesz.

 A víztisztítóknak jelenleg három fő típusát különböztethetjük meg. Létezik vízszűrő kancsó, van csapra szerelhető víztisztító és kapható pult alá szerelhető vízszűrő berendezés is. A kancsós vízszűrő csupán kis mennyiségű tiszta víz előállítására képes, így azt főként olyan háztartásokba érdemes beszerezni, ahol egy vagy két fő fogyasztja csak a tiszta vizet. Egy átlagos, négy vagy több fős család szükségleteinek kielégítésére azonban nem érdemes víztisztító kancsót vásárolni. Okosabb, ha ilyen esetben a csapra szerelhető víztisztító mellett döntünk.

A csapra szerelhető víztisztító előnye az a kancsóval szemben, hogy közel 4000 liternyi tiszta víz előállítására is képes, míg a kancsó ennek csupán a töredékét tudja biztosítani számunkra. A csapra szerelhető víztisztító emellett, hosszabb használatot tesz lehetővé, hiszen az aktív szenes betéttel ellátott készülékek, 4-5 hónapig képesek makulátlanul megtisztítani a vizet, míg az ezüsttel is kombinált szűrővel ellátott készülékek akár egy évig is bátran használhatóak. A vízszűrő kancsók ezzel szemben csak rövidebb használatot tesznek lehetővé, így ár-érték arányban sokkal inkább megéri a csapra szerelhető víztisztító megvásárlásába fektetni a pénzt.

Címkék: csapra szerelhető víztisztító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Csapra szerelhető víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."