Menü

Miért érdemes a csapra szerelhető víztisztító mellett dönteni?

Mivel egyre többen ismerik fel a tisztított víz, egészségre gyakorolt pozitív hatását, a víztisztítók iránti kereslet is jelentősen megnövekedett. A kereslet növekedésével a kínálat is szélesedett, így napjainkban többféle vízszűrőt is be lehet szerezni. A széles választéknak köszönhetően, mindenki megtalálhatja azt a készüléket, amelyre valójában szüksége van, az igényekhez mérten. Vásárlás előtt azonban nem árt tájékozódni, hogy valóban azt a készüléket szerezhessük be, amely minden igényünknek és elvárásunknak eleget tesz.

 A víztisztítóknak jelenleg három fő típusát különböztethetjük meg. Létezik vízszűrő kancsó, van csapra szerelhető víztisztító és kapható pult alá szerelhető vízszűrő berendezés is. A kancsós vízszűrő csupán kis mennyiségű tiszta víz előállítására képes, így azt főként olyan háztartásokba érdemes beszerezni, ahol egy vagy két fő fogyasztja csak a tiszta vizet. Egy átlagos, négy vagy több fős család szükségleteinek kielégítésére azonban nem érdemes víztisztító kancsót vásárolni. Okosabb, ha ilyen esetben a csapra szerelhető víztisztító mellett döntünk.

A csapra szerelhető víztisztító előnye az a kancsóval szemben, hogy közel 4000 liternyi tiszta víz előállítására is képes, míg a kancsó ennek csupán a töredékét tudja biztosítani számunkra. A csapra szerelhető víztisztító emellett, hosszabb használatot tesz lehetővé, hiszen az aktív szenes betéttel ellátott készülékek, 4-5 hónapig képesek makulátlanul megtisztítani a vizet, míg az ezüsttel is kombinált szűrővel ellátott készülékek akár egy évig is bátran használhatóak. A vízszűrő kancsók ezzel szemben csak rövidebb használatot tesznek lehetővé, így ár-érték arányban sokkal inkább megéri a csapra szerelhető víztisztító megvásárlásába fektetni a pénzt.

Címkék: csapra szerelhető víztisztító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Csapra szerelhető víztisztító

Keresés