Menü

Miért egészséges a lúgos víz?

Miért egészséges a lúgos víz?

Sokan eltérő véleményt fogalmaznak meg azzal kapcsolatban, hogy vajon egészséges-e a csapból kifolyó víz. Az viszont biztos, hogy a lúgos víz jótékony hatással van emberi testre. Mielőtt belemerülnénk a részletekbe, először is fontosnak tartjuk tisztázni, hogy miről is van szó. A lúgos víz gyorsabban szállítja a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, amik így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudnak beépülni. 

Amennyiben a fogyasztása egészséges étrenddel is kiegészül, amiben sok gyümölcsöt, zöldséget foglal magában, akkor már jó néhány lépéssel közelebb kerül a vágyott életmódhoz. A megfelelő táplálkozásnak rendkívül nagy szerepe van, hiszen annak eredményeképpen megőrizheti a fiatalos lendületét, és kirobbanó formába kerülhet.

Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a poharába kerülő víz minőségét is górcső alá vegye, és az azzal kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozzon. Bár sokan azt gondolják, hogy a lúgos víz nyújtotta pozitív hatásokat csak azok tudják kiélvezni, akik diétáznak, ez azonban hatalmas tévedés!

Nem csak a fogyókúrát támogatja, hanem erősíti az immunrendszert, pozitívan befolyásolja a szervezet ellenálló-képességét, megköti a szabadgyököket, méregtelenít, lelassítja az öregedési folyamatokat, és mindemellett még hidratáló hatást is kifejt. Ha ezek után már fontosnak tartja a tiszta, egészséges víz fogyasztását, akkor csupán annyi teendője van, hogy körülnéz a kínálatunkban, és beszerez egy remek kialakítású víztisztító berendezést.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Lúgos víz

Keresés