Miért döntsön házi víztisztító rendszer mellett?

Miért döntsön házi víztisztító rendszer mellett?

Jogosan merülhet fel önben a kérdés, hogy miért határozzon házi víztisztító rendszer beszereltetése mellett, ha egyszer a vezetékes víz a csapok megnyitásával, bármikor elérhető? Valóban, hazánkban napjainkban már nem probléma a napi vízigény biztosítása. Elég, ha otthonában megnyitja a konyhai csapot, és már töltheti is tele megüresedett poharát, vagy éppen leveses fazekát. Az, viszont már nem olyan egyértelmű, hogy a vezetékek dzsungelén keresztül folyó víz mennyire nevezhető tisztának, fogyasztásra, használatra alkalmasnak. 

A minősítése természetesen ivóvíz a háztartásokban csapolt verziónak, ez azonban nem azt jelenti, hogy a lehető legmegbízhatóbb alternatívát kortyolja nap, mint nap. A konyhai, vagy fürdőszobai csapjából folyó víz megannyi szűrésen, tisztításon (kémiai, biológiai, fizikai szinten) esik át, míg azt lehet rá mondani, hogy fogyasztható.

Igen ám, de a mechanikai hatások ellenére is maradnak olyan anyagok, melyek egyrészt nagyban felelősek a vízkövesedésért, másrészt nem nevezhetőek egészségesnek. A házi víztisztító rendszer komplexen orvosolja ezt a problémát. Nem csak a vízzel való főzésről, sütésről, illetve a víz ivásáról van szó.

A többi alkalmazási terület is célkeresztbe kerül: hajmosás, zuhanyozás stb. Talán nem is gondolná, de a nem megfelelő minőségű víz rengeteg kárt okozhat szervezetében. Bőre kiszáradhat, berepedezhet, viszkető ,égő érzések kíséretében. A házi víztisztító rendszerrel makulátlanná varázsolt víz, azonban szó szerint kényeztetni fogja testének minden egyes négyzetcentiméterét. Ráadásul fogyasztásával egészséges forrásból fedezheti napi folyadék igényét.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Házi víztisztító rendszer
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."