Menü

Miért döntsön a központi víztisztító mellett?

Miért döntsön a központi víztisztító mellett?

A központi víztisztító számos előnnyel jár, melyeket érdemes kiaknáznia. A rendszer közvetlenül a becsatlakozásra köthető, azaz az egész háztartásában elérhetővé válhat a színtiszta, kemikáliáktól mentes folyadék. Nem kell beérnie azzal, hogy a kristálytiszta víz csak a konyhában csapolható kancsóval, csapra, vagy pult alá szerelhető változattal. Ez több szempontból sem kényelmes megoldás, pláne ha ön tudatosan szeretné egész háztartását kiváló forrásból származó folyadékkal ellátni. 

Így már nemcsak a víziváshoz, főzéshez, sütéshez, de a mosakodáshoz, fürdéshez is olyan feltételeket biztosíthat, amik szervezete szempontjából kimagaslóan pozitívak. A klórmentes víz garantálása manapság alap kellene, hogy legyen, de a feltételes mód nem véletlen. A vezetékes rendszerből érkező folyadék a legtöbbször súlyosan szennyezett, s nemcsak az ásványi anyagok magas koncentrációja, hanem a kemikáliák jelenléte okozhat komoly problémákat.

Napjainkban egyre többen érzik szükségét annak, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, s ez bizony becsületre méltó törekvés. Ám a teljes sikerhez ez még nem elég. Kevesen gondolnak abba bele, hogy milyen lényeges (lenne) a fürdéshez, mosakodáshoz felhasznált víz milyenségének a megválasztása. Abszolút nem mellékes, hogy mennyire klórozott alternatívával dörzsöli be bőrét nap, mint nap. Központi víztisztítóval bőre egészségéért?

A bőr, sőt a haj roppant érzékeny arra, hogy milyen anyagokkal érintkezik. Ide tartoznak természetesen az illatszerek, testápolók, egyéb szépségipari termékek, de sokak döbbenetére a víz is. A klóros alternatíva kiszáríthatja bőrét, viszkető érzést, irritáltságot generálva, s azon se lepődjön meg, ha haja fakóvá, töredezetté válik. Egészsége szempontjából sem mindegy, hogy milyen vizet önt a poharába, és persze a fürdőkádjába!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Központi víztisztító

Keresés