Miért döntsön a központi víztisztító mellett?

Miért döntsön a központi víztisztító mellett?

A központi víztisztító számos előnnyel jár, melyeket érdemes kiaknáznia. A rendszer közvetlenül a becsatlakozásra köthető, azaz az egész háztartásában elérhetővé válhat a színtiszta, kemikáliáktól mentes folyadék. Nem kell beérnie azzal, hogy a kristálytiszta víz csak a konyhában csapolható kancsóval, csapra, vagy pult alá szerelhető változattal. Ez több szempontból sem kényelmes megoldás, pláne ha ön tudatosan szeretné egész háztartását kiváló forrásból származó folyadékkal ellátni. 

Így már nemcsak a víziváshoz, főzéshez, sütéshez, de a mosakodáshoz, fürdéshez is olyan feltételeket biztosíthat, amik szervezete szempontjából kimagaslóan pozitívak. A klórmentes víz garantálása manapság alap kellene, hogy legyen, de a feltételes mód nem véletlen. A vezetékes rendszerből érkező folyadék a legtöbbször súlyosan szennyezett, s nemcsak az ásványi anyagok magas koncentrációja, hanem a kemikáliák jelenléte okozhat komoly problémákat.

Napjainkban egyre többen érzik szükségét annak, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, s ez bizony becsületre méltó törekvés. Ám a teljes sikerhez ez még nem elég. Kevesen gondolnak abba bele, hogy milyen lényeges (lenne) a fürdéshez, mosakodáshoz felhasznált víz milyenségének a megválasztása. Abszolút nem mellékes, hogy mennyire klórozott alternatívával dörzsöli be bőrét nap, mint nap. Központi víztisztítóval bőre egészségéért?

A bőr, sőt a haj roppant érzékeny arra, hogy milyen anyagokkal érintkezik. Ide tartoznak természetesen az illatszerek, testápolók, egyéb szépségipari termékek, de sokak döbbenetére a víz is. A klóros alternatíva kiszáríthatja bőrét, viszkető érzést, irritáltságot generálva, s azon se lepődjön meg, ha haja fakóvá, töredezetté válik. Egészsége szempontjából sem mindegy, hogy milyen vizet önt a poharába, és persze a fürdőkádjába!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Központi víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."