Mi alapján válasszunk házi víztisztító berendezést?

Sokat lehet hallani és még többet olvasni a házi vízszűrés fontosságáról. Az igaz, hogy vidékünkön nincs gond a vízellátással, de egyre többen figyelmeztetnek a klór veszélyeire, valamint a vízben, esetleg természetes módon megtalálható egyéb anyagokra. Ezen felül, az ország egy részén igen kemény viz van, ami alapból megrövidíti a vízzel működő gépek élettartamát, illetve az állandó karbantartásukra oda kell figyelni. 

Tehát, a házi víztisztító berendezés beszerzése többszörös előnnyel jár. Amikor ez a döntés megszületik, még nincs megoldott és nyert ügyünk. Ugyanis amikor elkezdünk körbenézni, szembesülünk a kínálat és az árak sokféleségével. Természetesen mindenki a legjobbat szeretné a legkedvezőbb áron. No, de van-e ilyen és melyik ez?

Először a házi víztisztító berendezés beszerzése előtt tudni kell, hogy milyen a víz. Milyen keménységű és milyen a vegyi összetétele. Ennek kiderítésére érdemes egy kis pénzt költeni és laborban bevizsgáltatni. Ami biztos, hogyha városi vízvezetékről van szó, klór van benne, tehát azt már nem árt kiszűrni. Az is fontos, hogy mennyien laknak a házban, tehát napi szinten mennyi víz használódik el.

Ezen kívül azt is el kell dönteni, hogy a házi víztisztító berendezéssel az egész ház vizét szeretnénk tisztítani és központi berendezést vásárolunk, vagy csak konyhai és esetleg a fürdőszobai csapra szerelünk fel csapra szerelhető víztisztítót. Már ezzel a két berendezéssel sokat javíthatunk a ház ivóvíz minőségén. Mindezek ismeretében már könnyebb dolgunk van a házi víztisztító berendezés kiválasztásánál. 

Címkék: házi víztisztító berendezés

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Házi víztisztító berendezés
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."