Menü

Mennyi tiszta vizet igyunk?

Mennyi tiszta vizet kellene fogyasztanom naponta?

Ha megnöveljük a tiszta víz bevitelét szervezetünkbe, az általában jobb egészségi állapothoz vezet.

Ajánlott napi vízfogyasztás 70 évvel ezelőtt

Évekkel ezelőtt még az volt a köztudatban, hogy legalább napi 2 liter folyadékot kell innunk. Ha az a cél, hogy megtaláljuk a minimum szintet, ami elegendő, akkor a 2 liter helyes adat. Ezt akkor javasoljuk, ha minden egyéb körülmény körülöttünk helyes. Ha az a célunk, hogy jobb állapotba kerüljünk, akkor ennyivel nem érhetjük be, jóval több tiszta vizet kell bevinni a szervezetünkbe.

Miért kell ma több tiszta vizet innunk?

A világ, amiben ma élünk nagyon sokban különbözik a 70 évvel ezelőttitől, amikor meghatározták ezt a mennyiséget. Minden nap sokkal több szennyeződésnek és méreganyagnak tesszük ki szervezetünket, mint 70 évvel korábban. Sokkal rohanóbb és idegesebb életet élünk. Előre lefagyasztott és módosított ételeket fogyasztunk. Mindezek a veszélyességi faktorok azt igénylik, hogy egészségünk megtartása és javítása érdekében jóval több tiszta vizet fogyasszunk. A napi 2,5-3 liter víz fogyasztása megfelelő egy átlagos testalkatú embernek.

A tiszta víz óriási lehetősége a szervezetnek, hogy kiürítse a méreganyagokat és a lerakódásokat.

Kiváló víztisztítók

Ahhoz, hogy igazán egészséges, tiszta vizet tudjon biztosítisítani önmagának és szeretteinek, kérjük tekintse meg víztisztító készülékeinket!

Tartalomhoz tartozó címkék: Tudástár

Keresés