Melyek a lúgos víz hatásai?

Melyek a lúgos víz hatásai?

A csapból is az folyik, hogy a lúgos víz hatásai főszerepet kellene, hogy játszanak a mindennapjainkban. A szervezet tudatos lúgosítása a legkönnyebben úgy érhető el, ha a vízfogyasztást egy az egyben a diétának megfelelő alternatívával váltjuk ki. Természetesen a táplálkozási kritériumok betartása is lényeges, de jelenlegi cikkünkben erre nem térünk ki, hiszen pusztán az egyes élelmiszer csoportok elemzése több oldalnyi fejtegetést feltételezne. 

A tény, azonban vitathatatlan óriási divatja, s rajongótábora van a lúgosításnak. Lehet benne hinni, vagy nem hinni, de a makacs, orvosilag bizonyítható tények tények maradnak. Ilyen állítás, hogy a savas közeg nem előnyös a testben. A sejtek, szövetek igyekeznek védekezni a savakkal szemben, s nem egyszer védőréteggel burkolják be magukat. A zsírszövetek kitűnő bástyák a savas behatásokkal szemben. Nem véletlen, hogy a lúgosítást ösztönző diéta az esetek kilencven százalékában látványos súlyvesztéssel jár.

A bőrön is hamar meglátszanak a test eltolódott PH értékéből fakadó problémák, de még számos (idegrendszeri, keringési) elváltozás bizonyíthatja a megfelelő egyensúly fenntartásának fontosságát. Persze ezt a harmóniát előbb meg kell teremteni, ami nem egyszerű feladat, s ami az esetek többségében komoly életviteli módosításokat kíván.

A lúgos víz hatásai csak pozitívak lehetnek!

Megéri az átalakulásra időt, energiát szánnia, ugyanis közérzete, hangulata teljes egészében megváltozhat. Mi lehet fontosabb az egészségénél? Ráadásul, ha egyszer szokásává avanzsál például a lúgos víz fogyasztása, akkor ragaszkodni fog hozzá: még utazásai, kikapcsolódásai során is: a tudatos, egészségcentrikus gondolkodásnak hála.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Lúgos víz hatásai
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."