Melyek a leghatékonyabb víztisztító szűrők?

Melyek a leghatékonyabb víztisztító szűrők?

Az örökösen előforduló kérdés, amely arra keresi a választ, hogy vajon melyek azok a víztisztító szűrők, amelyek a legjobbak, a legtöbbet nyújtják, avagy a piac sztárjai. Az igazság az, hogy egyértelműen egy típusról ennyi pozitívumot nem lehet kijelenteni, mivel az általánosítás minden esetben torzuláshoz vezet. Az egyedi igények azok, amelyek meghatározóak, s ezek regisztrálásával, elemzésével lehet eljutni egy olyan konklúzióhoz, mely végül kézzel fogható produktumhoz vezet. 

A víztisztító szűrők esetében van néhány alapvető, és valóban megválaszolandó kérdés, melyet önmagának kell feltennie: milyen mértékű szennyeződés eltávolítás a célja? A fenntartás költségeit mekkora összegben határozza meg? Végül, de nem utolsó sorban a beruházásra mennyit tud áldozni? Ezek, a számalapú feleletek kiválóan körvonalazzák azt az irányt, amerre érdemes elindulnia. Minden víztisztító technológiának vannak előnyös, és hátrányos oldalai, melyeket jó, ha behatóan tanulmányoz.

A fordított ozmózisalapján működő víztisztító szűrők negatívuma, hogy kivonják a szervezetünk számára lényeges ásványi anyagokat: magnéziumot, kálciumot. Ráadásul az ilyen alapokon nyugvó rendszerek átfolyási sebessége lassú, beszerzésük, és fenntartásuk pedig határozottan költséges. Nem véletlen, hogy az utóbbi években sokat apadt népszerűségük.

A víztisztító szűrők legideálisabb alternatívái az aktív szenet használó rendszerek. Az aktív szén fizikai, kémiai folyamatok segítségével megköti a szennyeződéseket, és a káros anyagokat. Így garantálható az igazán minőségi víz otthonában, megfizethető áron, teljes mértékig tolerálható fenntartási költségek mellett.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító szűrők
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."