Menü

Megéri-e ozmózis víztisztító ára?

Számos tévhit kering az ozmózis víztisztítókkal kapcsolatban, melyet egy másik írásban már tisztáztunk. Összegezve el lehet mondani, hogy nem desztillál, hanem szűr.  A kiszűrt ásványi anyagok egy patron segítségével visszapótolhatóak.

Egy külön dolog viszont az ozmózis víztisztító ár. Az emberek pénztárcája kényes, sajnos sokszor elég sovány is, ami megnehezíti a nem életfeltételnek számító holmik beszerzését. Ezzel sajnos nincs mit tenni, de azt is el kell mondani, hogy vannak olyan holmik, amik nem életbevágóan fontosak, viszont az egészség, a jó közérzet szempontjából szükségesek.

Az ozmózis víztisztító ár/érték aránya nagyon jó. Nem két forintba kerül a szerkezet, ez való igaz, ám nem is olyan szinten drága, hogy a megfizethetetlen kategóriába tartozzon. Érdemes rá gyűjteni, ha máshogy nem megy, mert hosszú távon nagyon megéri. Sokkal jobban, mint ásványvizet vásárolni napi rendszerességgel vagy pedig a rossz minőségű víz fogyasztásának kellemetlen hatásait észlelni, mint például a kellemetlen szag, rossz íz és nem kellően szomjoltó hatás. Ahhoz, hogy a víz, ami a csapból folyik, tiszta maradjon, klórra van szükség.

A klór mérgező, nyilván nem kerül mérgező mennyiség a csapvízbe, de hosszú távon inni a klórt nem valami egészséges. Az ozmózis víztisztító megszabadítja a vizet a klórtól és még sok más, nem kellő anyagtól, így amit iszunk, az valóban oltja a szomjat és hidratál. Az ozmózis víztisztítót egyszer kell megvenni, utána csak karbantartást igényel és egy életre jó minőségű vízhez jutunk. Akik az ásványi anyagok miatt aggódnak, nem árt tudniuk, hogy a szervezet a vízből aligha tudja pótolni a hiányzó mennyiséget.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Ozmózis víztisztító ár

Keresés