Megéri-e ozmózis víztisztító ára?

Számos tévhit kering az ozmózis víztisztítókkal kapcsolatban, melyet egy másik írásban már tisztáztunk. Összegezve el lehet mondani, hogy nem desztillál, hanem szűr, nem fém a tartály belseje, hanem élelmiszeripari teflon és a szűrt víz ásványi anyag tartalma nem nullázódik le, csupán lecsökken, de ezt pótolni lehet egy külön kis szerkezettel azok számára, akik ezt igénylik. 

Egy külön dolog viszont az ozmózis víztisztító ár. Az emberek pénztárcája kényes, sajnos sokszor elég sovány is, ami megnehezíti a nem életfeltételnek számító holmik beszerzését. Ezzel sajnos nincs mit tenni, de azt is el kell mondani, hogy vannak olyan holmik, amik nem életbevágóan fontosak, viszont az egészség, a jó közérzet szempontjából szükségesek.

Az ozmózis víztisztító ár/érték aránya nagyon jó. Nem két forintba kerül a szerkezet, ez való igaz, ám nem is olyan szinten drága, hogy a megfizethetetlen kategóriába tartozzon. Érdemes rá gyűjteni, ha máshogy nem megy, mert hosszú távon nagyon megéri. Sokkal jobban, mint ásványvizet vásárolni napi rendszerességgel vagy pedig a rossz minőségű víz fogyasztásának kellemetlen hatásait észlelni, mint például a kellemetlen szag, rossz íz és nem kellően szomjoltó hatás. Ahhoz, hogy a víz, ami a csapból folyik, tiszta maradjon, klórra van szükség.

A klór mérgező, nyilván nem kerül mérgező mennyiség a csapvízbe, de hosszú távon inni a klórt nem valami egészséges. Az ozmózis víztisztító megszabadítja a vizet a klórtól és még sok más, nem kellő anyagtól, így amit iszunk, az valóban oltja a szomjat és hidratál. Az ozmózis víztisztítót egyszer kell megvenni, utána csak karbantartást igényel és egy életre jó minőségű vízhez jutunk. Akik az ásványi anyagok miatt aggódnak, nem árt tudniuk, hogy a szervezet a vízből aligha tudja pótolni a hiányzó mennyiséget.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Ozmózis víztisztító ár
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."