Menü

lúgos víz hatása

lúgos víz hatása
2019. 05. 17. 06:00:00

Sokan eltérő véleményt fogalmaznak meg azzal kapcsolatban, hogy vajon egészséges-e a csapból kifolyó víz. Az viszont biztos, hogy a lúgos víz jótékony hatással van emberi testre. Mielőtt belemerülnénk a részletekbe, először is fontosnak tartjuk tisztázni, hogy miről is van szó. A lúgos víz gyorsabban szállítja a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, amik így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudnak beépülni. 

2019. 03. 16. 06:00:00

A víz létfontosságú az egészség és a jó közérzet megőrzéséhez. Tény azonban, hogy a csapból folyó víz gyakran nem hozza azt a minőséget, amire szükségünk lenne. Nem véletlen, hogy egyre többen választják a beépíthető víztisztítókat, melyek segítségével egészséges, tiszta ivóvizet kaphatunk. Sokat hallani manapság a lúgos vízről és annak egészségre gyakorolt hatásáról. 

2018. 07. 06. 05:00:00

A szervezet elsavasodása sokak számára okoz problémát. Az egészségtelen táplálkozás és a nem megfelelő alapanyagok előnyben részesítése mind-mind befolyásolhatják ezt a folyamatot. Nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot fogyasszunk minden nap, de a rostokban gazdag zöldségek is nélkülözhetetlenek a szervezet számára. 

2018. 04. 10. 06:00:00

A csapból is az folyik, hogy a lúgos víz hatásai főszerepet kellene, hogy játszanak a mindennapjainkban. A szervezet tudatos lúgosítása a legkönnyebben úgy érhető el, ha a vízfogyasztást egy az egyben a diétának megfelelő alternatívával váltjuk ki. Természetesen a táplálkozási kritériumok betartása is lényeges, de jelenlegi cikkünkben erre nem térünk ki, hiszen pusztán az egyes élelmiszer csoportok elemzése több oldalnyi fejtegetést feltételezne. 

Keresés