Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Lágy víz

Lágy víz

2017. 10. 03. 06:00:00

A lágy víz számtalan fórumon főszerepet játszik, mint vitatott alany. Jó, vagy rossz, egészséges, vagy káros? Rengeteg a téves tájékoztatás a témában, s épp ezért a félreértések szájról szájra, vagy éppen billentyűzetről billentyűzetre terjednek. A teljesen desztillált víz nem egyenlő a lágy vízzel. Ez elemi különbség, s ez az, amit sokan elfelejtenek. Sőt, e két típust rendszeresen össze is keverik. Pedig abszolút nem ugyanolyan fizikai paraméterekkel megáldott anyagokról van szó. 

2017. 08. 25. 06:00:00

Ha a vízkő réme már az őrületbe kergeti. Ha a konyhai eszközei egy része pórul járt, köszönhetően a híres-neves magyar kemény víznek. A vízkő sarkalatos pontja ennek a témának, mert bár a fogyasztás oldaláról is meg lehetne közelíteni a lágyított víz kérdését. Nem egyértelmű, hogy ami jó a háztartási gépeknek, az jó-e a szervezetünknek is?

2017. 07. 28. 06:00:00

A lágy víz megannyi pozitív jellemvonással rendelkezik, melyeket érdemes kiaknáznia. Ha gondoskodik az otthonában, a csapból folyó víz lágyításáról, akkor a lent ecsetelt tulajdonságok mindegyikét maximálisan kiélvezheti. A mosó- és mosogatószer nyilván az ön háztartásában is rendszeres beszerzés tárgya, mert hogy fogyóeszköz, pontosabban fogyóanyag. 

Ugyanakkor fontos tudni, hogy a legtöbb vízlágyító úgy működik, hogy a Kálciumot és a Magnéziumot Nátrium ionra cseréli. Megfontolandó és egyedi igények döntik el, hogy ilyen vizet szeretne-e az ember fogyasztani is, vagy csak a gépekhez használja ezt a típusú vizet.

Keresés