Menü

Kútvíz szűrő

2019. 08. 06. 08:00:00

Napjainkban meglehetősen sokat döntenek úgy, hogy nem kérnek a központi vízhálózat nyújtotta szolgáltatásokból, helyette inkább kútvizet használnak. Ezt azzal magyarázzák, hogy a természetből érkező víz nincs tele mesterséges anyagokkal, például klórral, gyógyszermaradványokkal, hormonokkal és nehézfémekkel.

2019. 04. 26. 08:00:00

Sokan vannak, akik a kútból érkező vizet szeretnék felhasználni otthonukban. A legtöbben azon az állásponton vannak, hogy az ilyen víz garantáltan tiszta, hiszen a természetből érkezik. Bár a talajból feltörő víz valóban fogyasztható, ám érdemes tisztában lenni azzal, hogy a természetben is előfordulnak olyan anyagok, amelyek bár nem károsak az emberi szervezet számára, de fogyasztásuk nem is ajánlott. 

2018. 03. 13. 04:00:00

A kútvíz szűrő jó szolgálatot tehet önnek, ha kerti, udvari kútjából kívánna tiszta vizet nyerni. Sokan hajlamosak ezt a területet félvállról venni. Ugyan mi baj lehet azzal, amit a természet ad az embernek? Nyilván önmagában a talajból feltörő vízzel nincsen probléma, de ismerve az ökoszisztémát azt már nem lehet elmondani, hogy az ilyen módon nyert víz fogyasztásra alkalmas. Ez annál is inkább igaz, hogy a természetben megannyi olyan anyag fordul elő, melyek alapvetően nem károsak, ám mégsem ajánlottak az emberi szervezet számára.

Keresés