Központi víztisztító, a víz és pénztárcabarát megoldás

Központi víztisztító, a víz és pénztárcabarát megoldás

A központi víztisztító olyan rendszer, amely nem csak a víz maximális tisztítását képes pillanatok alatt orvosolni, hanem mindezt roppant költséghatékonyan oldja meg, azaz a pénztárcánkat kímélő innovációról beszélünk. A központi víztisztító mindenképpen hosszú távú megoldást jelent a vizes problémáinkra. Mivel távlatokban gondolkodunk, így a költséghatékonyság is előtérbe kerül. 

Egy ilyen rendszerrel garantálható, hogy hosszú évekig nem okoznak problémát a csapvízben fellelhető káros szennyeződések, hiszen a központi víztisztító gondoskodik arról, hogy egészséges módon tudjuk magunkat hidratálni. A legtöbb víztisztító rendszer hátránya, hogy rendszeresen kell bennük szűrőt cserélni. Így hiába olcsóbb az alapkészülék, ha a szűrőre folyamatosan nagyobb tételeket kell költenünk.

A központi víztisztító másik nagy előnye a többi berendezéssel szemben, hogy kifejezetten ritkán kell benne a szűrőt cserélni. Ráadásul az apparátus a fürdővizet is megtisztítja, ami a higiénikus, egészségtudatos tisztálkodás alapfeltétele. Kevesen vannak ugyanis tudatában annak, hogy az a hatalmas klórmennyiség, ami jellemzi vizeinket, a fürdés során mind képes felszívódni szervezetünkbe, ezzel nekünk súlyos károkat okozva.

A központi víztisztító 97%-ban kiszűri az ártalmas klórt, ezzel nem csak megtisztítva vizeinket, hanem megóvva egészségünket. A berendezésnek hála a háztartásunk összes víznyerőjéből tiszta folyadék folyik, hiszen a központi vízszűrő az aktív széntechnológia alkalmazásával hatástalanítja a gyógyszermaradványokat, a gombákat, spórákat, és egyéb, a csapvízben nagy számban fellelhető szennyeződéseket.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."