Menü

Központi víztisztító, a víz és pénztárcabarát megoldás

Központi víztisztító, a víz és pénztárcabarát megoldás

A központi víztisztító olyan rendszer, amely nem csak a víz maximális tisztítását képes pillanatok alatt orvosolni, hanem mindezt roppant költséghatékonyan oldja meg, azaz a pénztárcánkat kímélő innovációról beszélünk. A központi víztisztító mindenképpen hosszú távú megoldást jelent a vizes problémáinkra. Mivel távlatokban gondolkodunk, így a költséghatékonyság is előtérbe kerül. 

Egy ilyen rendszerrel garantálható, hogy hosszú évekig nem okoznak problémát a csapvízben fellelhető káros szennyeződések, hiszen a központi víztisztító gondoskodik arról, hogy egészséges módon tudjuk magunkat hidratálni. A legtöbb víztisztító rendszer hátránya, hogy rendszeresen kell bennük szűrőt cserélni. Így hiába olcsóbb az alapkészülék, ha a szűrőre folyamatosan nagyobb tételeket kell költenünk.

A központi víztisztító másik nagy előnye a többi berendezéssel szemben, hogy kifejezetten ritkán kell benne a szűrőt cserélni. Ráadásul az apparátus a fürdővizet is megtisztítja, ami a higiénikus, egészségtudatos tisztálkodás alapfeltétele. Kevesen vannak ugyanis tudatában annak, hogy az a hatalmas klórmennyiség, ami jellemzi vizeinket, a fürdés során mind képes felszívódni szervezetünkbe, ezzel nekünk súlyos károkat okozva.

A központi víztisztító 97%-ban kiszűri az ártalmas klórt, ezzel nem csak megtisztítva vizeinket, hanem megóvva egészségünket. A berendezésnek hála a háztartásunk összes víznyerőjéből tiszta folyadék folyik, hiszen a központi vízszűrő az aktív széntechnológia alkalmazásával hatástalanítja a gyógyszermaradványokat, a gombákat, spórákat, és egyéb, a csapvízben nagy számban fellelhető szennyeződéseket.

Keresés