Központi víztisztító- a hosszú távú megoldást jelenti

A háztartásokban keletkezett szennyvíz visszakerül a körforgásba, de nem mindegy, hogy milyen minőségben. Az Európai Unió szabványérteket határozott meg, ami kimondja, hogy a szennyezett vizet csak tisztítás után lehet visszaengedni, hogy ismételten ivóvízként vegyük hasznát. Azonban az elmúlt évtizedek mezőgazdasági technikái miatt is jelentős mennyiségű vegyszer került a talajba, onnan a vízháztartásba. 

A gyógyszeripar, festékgyártás szintén csak rontott a helyzeten. A gyógyszermaradványok is bekerülhetnek a vizekbe. Mindez nem túl rózsás képet fest. Az ivóvíz fertőtlenítésére már az 1900-as évektől használják a klórt, ami megöli a baktériumokat, csírákat. Kevesen ismerik a tényt, hogy a klór vegyi reakcióba lép szervezetünkben a vitaminokkal, semlegesíti azok hatását.

Tehát ehetünk jó sok vitamint, ha az ivóvíz lerontja a hatásukat. Megoldás lehet, hogy saját magunk járunk utána, hogy lehet egészséges ivóvizet szereznünk, pláne nem horribilis áron. Sokan veszünk palackos ásványvizet, azonban hosszú távon nem biztos, hogy olcsó megoldást választottunk. Ráadásul ezt többnyire csak szomjunk oltására használjuk, ott van még a mindennapi fürdés, mosás, vagy akár a főzés is.

Hiába isszuk az ásványvizet, ha közben az ételekben a szennyezettet juttatjuk szervezetünkbe. Érdemes átgondolni egy hosszabb időre szóló tervet! Egy központi víztisztító vásárlásával megoldható a probléma. Vegyük sorba, hogy miért is érdemes beruházni egy központi víztisztítóba. Ha az árát nézzük, hosszabb távon olcsóbb, mint a csapra szerelhető változat. Ritkán kell szűrőt cserélni benne, ráadásul a csapból folyó összes víz tisztított lesz.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Központi víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."