Menü

Központi víztisztító 2,3 mio liter max. 6 év - EQ-600

Ár:
299.000 Ft (235.433 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elfogyott
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Aquasana EQ-600 központi víztisztító

Tiszta víz az egész házban

 

EQ600 központi víztisztító

Fontosszűrőt 6 évente mindenképp cserélni kell, még akkor is, ha 2.300 m3-nél sokkal kevesebb vizet használtak fel! A 6 évet mikrobiológiai és vízkémiai okokból minimális vízmennyiség esetén is be kell tartani! Továbbá a berendezés kútvíz esetén nem alkalmazható!

Az előszűrőt legkésőbb 2 havonta kell cserélni!

Szinte teljesen klórmentes simogató fürdővíz - Fantasztikus íz

Az Aquasana EQ-600 víztisztítója vezetékes víz tisztítására lett kifejlesztve. Engedjen tiszttított és jóízű vizet minden csapból a házban. A központi víztisztító készülék eltávolítja a hagyományos csapvízben megtalálható klór 97 százalékát, de mindeközben benne hagyja a vízben a szervezet számára fontos ásványi anyagokat, mint a kalcium és a magnézium.
A víztisztító rendszer KDF 55 és aktív szén töltete hatékonyan csökkenti továbbá az alábbi káros szennyeződéseket is:

 • Nehézfémek, mint az ólom és a higany

 • Számos szerves vegyi anyag, gyomirtók, rovarirtók

 • Számos gyógyszermaradvány

 • Ipari oldószerek - és még sok egyéb

Egészséges, tiszta víz - EQ-600 központi víztisztítóJobb víz - Finomabb ételek

A legjobb szakácsok is tudják, hogy a tisztított víz erősebb ízeket eredményez, rövidebb főzési időt, és általánosan jobb eredményeket a konyhában. 

Egészségesebb bőr és haj

Ne tegye ki a bőrét a durva klórnak és egyéb szintetikus, vegyi anyagoknak. Ezek károsíthatják, és kiszáríthatják a bőrét.

Tisztálkodjon az Aquasana tisztított vizében és láthatóan egészségesebbnek és hidratáltabbnak érezheti a bőrét és a haját.

Lélegezzen könnyebben

Tisztább levegő! A normál csapvízből nem is gondolnánk, hogy klór és illékony szerves vegyületek párologhatnak ki zuhanyzás közben, így szennyezve a levegőt, amit belélegez.

A víztisztító használatával azonnal javítható a beltéri levegő minősége azzal, hogy víztisztító megszűri a vizet az egész lakásban.

A nemzetközi NFS minősítés bizonyítja, hogy az eszköz eltávolítja a klór 97 százalékát Aquasana EQ-600 központi víztisztító

Kevés házközponti víztisztítói rendelkezik teljes NFS minősítéssel.
Az EQ-600 Rhino NFS tesztelt és igazoltan eltávolítja a klór 97%-át.

A teljes rendszerre kiállított NFS tanúsítvány szavatolja:

bevizsgált vízszűrő
 • Nemcsak a szűrő-rendszer, de az egész víztisztító rendszer szerkezeti integritását.

 • A rendszert az NFS nemzetközi szervezete tesztelte - a víztisztító rendszerek legnagyobb minőségi követelményeinek figyelembe vételével.
  (Az erről kiállított hivatalos dokumentáció itt olvasható)

Teljesítmény - Ötletes tervezés

A víztisztító berendezést úgy tervezték, hogy maximalizálja a szűrést és kivételes teljesítményt nyújtson.

Az egyedülálló feláramló, kettős tartály megoldás növeli a víz érintkezési idejét a szűrőrendszerekkel, valamint csökkenti az eltömődés lehetőségét.

Hosszú élettartam: Az előszűrőt 1-3 havonta, míg a főszűrőt legkésőbb 6 évente cserélni kell. A főszűrő élettartama legfeljebb 6 év és ez idő alatt max. 2.3 millió liter víz. A készüléket mikrobiológiai és vízkémiai okokból sokkal kevesebb vízmennyiség esetén is le kell cserélni 6 évente!

Eltérően más házközponti szűrőrendszerektől, melyeknél a szűrő cseréje egy koszos, bonyolult folyamat - az Aquasana Rhino készülékekben az előszűrő cseréje gyors és egyszerű. Az előszűrőt elszennyeződéstől függően legkésőbb 1-3 havonta kell cserélni.

Egyszerű beszerelés: A központi víztisztító berendezést egyszerű felszerelni egy gyakorlott vízvezeték szerelő számára. A kiszállított csomagban benne található a főszűrő és az előszűrő, valamint egy installáló szett, tehát minden, ami a működtetéshez szükséges. A központi víztisztítót felszerelheti bárhová, mielőtt a vízvezeték elosztódna a házban. Tökéletesen megfelel családi házak, irodák vízszűrésére.

pénz visszafizetés víztisztítóPénzvisszafizetési garancia a víztisztító készülékre

Nem kis összeg a központi víztisztító, de nálunk kockázat nélkül vásárolhatja meg a vízszűrő készüléket. Ha vásárlás után mégsem lenne maradéktalanul elégedett, 90 napon belül visszaküldheti hozzánk a víztisztító berendezést, és mi visszafizetjük annak teljes vételárát.

Az Aquasana víztisztító tesztek és összehasonlítások győztese

központi vízszűrő összehasonlítás

Az alábbi linken megtekinthet egy összehasonlító táblázatot angol nyelven, néhány ismert víztisztító márkáról. A tesztek egyértelmű győztese az Aquasana központi víztisztító: www.waterfilterscomparisons.com

központi víztisztító tesztMielőtt víztisztító készüléket vásárol, érdemes kikérni a teszteredményeket a forgalmazótól! Az Aquasana központi víztisztító független laboratóriumokban átvizsgált vízszűrő, és ugyanazt a klórszűrési hatékonyságot 6 éven keresztül.  A legtöbb víztisztító gyártó csak a vízszűrő kezdeti hatékonyságáról tud felvilágosítást adni. Átfolyási sebessége több, mint 26 liter percenként, tehát bőven elég több vízcsap egyidejű ellátásához is nyomásveszteség nélkül. Az Aquasana EQ-600 központi vízszűrőt központi vízszűrő tesztek független laboratóriumban tesztelték az ANSI/NSF 42-es normák szerint, tehát hivatalos teszteredményekkel tudjuk bizonyítani, hogy a központi víztisztító készülék a teljes élettartama alatt a klór mintegy 97 %-át el tudja távolítani. A független laboratórium által végzett teszt eredményét megtekintheti erre a linkre kattintva: Központi víztisztító teszt.

Hogyan szűri a vizet a központi víztisztító?

A hatékony vízszűrés érdekében a víz egy háromlépcsős szűrési folyamaton halad keresztül:

központi víztisztító ábra

 1. lépcső: Az előszűrő eltávolítja a nagyobb részecskéket a vízből egészen 5 mikron nagyságig, mint pl. homok, zavarosság, vas, vagy rozsda. (Ezt szennyezettségtől függően legkésőbb 1-3 havonta cserélni kell!)
 2. lépcső: Kiszűri a vízből a klór jelentős részét egy védett technológia segítségével. A különleges réz és cink töltet atomizálja vizet, mely kiváló szűrt vizet eredményez. A KDF-55-ös közeg egy ideig megakadályozza a baktériumok  túlzott növekedését a szűrőn belül.
 3. lépcső: Egy kiváló minőségű aktív szén töltet (Granular Activated Carbon 12/40), mely hatékonyan szűri a megmaradt klórt és klórszármazékokat, a vegyszereket, és a vegyi anyagokat. A katalitikus aktívszén eltávolítja a kellemetlen ízt és szagot okozó szennyeződéseket is. Az USEPA intézet ezt az anyagot minősítette a legjobbnak a szerves anyagok eltávolítása szempontjából.

Az Aquasana központi víztisztító legfontosabb előnyei

 • hosszú távon sokkal olcsóbb, mint a csapokra szerelhető vízszűrők
 • nagyon ritkán kell szűrőt cserélni
 • megtisztítja a fürdővizet is, ami nagyon fontos
 • összehasonlítások, tesztek győztese
 • 90 napos pénzvisszafizetési garancia

Az Aquasana EQ-600 központi víztisztító további előnyei a gyakorlatban:

+ Nem fogyaszt elektromos áramot a víztisztítás során, ezért használata nem jár plussz költségekkel.
+ Nincs elpocsékolt víz
+ A víztisztító javítja a belső tér levegőjét (nincs klórszennyezés). Az allergiát, asztmát okozó
    klór 2/3 nem az ivással, hanem a fürdéssel és a légzéssel kerül szervezetünkbe
    (WC lehúzás, mosogatás, stb.)
+ Szinte karbantartásmentes 6 évig (csak az előszűrőt kell cserélni 1-3 havonta.)
+ A klór és hordalékmentes víz kevésbé súrolja és korrodálja a vízvezetékeket és a háztartási gépeket.
+ Nincs többé szükség külön zuhanyszűrő készülékre,  melyek használata jóval költségesebb hosszú távon.

Videó a központi víztisztító készülékek beszereléséről

Az alábbi linkre kattintva egy rövid videót is megnézhet a központi víztisztító készülékről és annak beszereléséről: Aquasana EQ-600

Fontos: A készüléket 6 évente mindenképp cserélni kell, még akkor is, ha a kapacitásnál sokkal kevesebb vizet használtak fel! A 6 évet bakterológiai és vízkémiai okokból minimális vízmennyiség esetén is be kell tartani! Az előszűrőket pedig 2 havonta cserélni kell! Továbbá a berendezés kútvíz esetén nem alkalmazható!

Rendelje meg az Aquasana EQ-600 központi víztisztító készülékét most, hogy egészséges és tiszta víz folyjon minden csapból a házban!Ha bármi további kérdése van, keressen minket bizalommal!

Magasság 1170 mm
Átmérő 225 mm
Súly 22 kg
Maximális szélesség 750 mm (Ez a méret flexibilis csatlakozókkal tetszőlegesen csökkenthető)
Kapacitás max 6 év, ezalatt max 2.300 m3 (6 évnél tovább mikrobiológiai okokból nem használható!!!)
Előszűrő 5 mikronos szűrőbetét. Szűrőcsere:2 havonta
Klórszűrési hatékonyság 97 %
Csatlakozások 3/4 zoll

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: központi, víztisztító

Keresés