Konyhai víztisztítóval tiszta vizet önthet a lábasba!

Konyhai víztisztítóval tiszta vizet önthet a lábasba!

A konyhai víztisztító kiváló kiegészítője lehet háztartásának. Legalább annyira nélkülözhetetlen a jelenléte, mint mondjuk a tűzhelynek, vagy a hűtőszekrénynek, mégis viszonylag kevesen ismerik fel ezt az alapvető információt. Az okok között az a tény is szerepel, hogy a szennyeződések legtöbbször láthatatlanok. Igaz a klóros víz látványa, a maga tejfehérségével kiválóan rácáfol erre. Sőt, valószínűleg sötétes szürke árnyalatú folyadékkal is találkozott már, ami a csapból, mint ivóvíz tört elő. 

A kellemetlen illat- és ízanyagokon kívül, azonban még számos kórokozó, szennyeződés úszkál a vízben, amiről elképzelése sincs, és ami abszolút nincs jó hatással az egészségére. Nem iszom csapvizet – mondhatja erre nyugodtan, kizárva a problémát a mindennapjaiból. Ám a válasz azonnal érkezik, két kérdés formájában: mivel főz, és mit használ a tisztálkodáshoz? Nyilván mindkettőre ugyanaz a felelete: a csapból folyó víz.

Tehát újra ugyanott tartunk: azt a folyadékot fogyasztja, ami szervezetének olajozott működését nem támogatja. A konyhai víztisztító erre a problémára kínál kitűnő alternatívát. A jövőben tiszta vizet önthet a pohárba, vagy ha valóban nem kortyol csapvizet (amit a rendszer beszereltetése után bátran szokásává tehet) akkor a fazékba.

Az ételek ízén is érezheti a változást, hiszen markánsabban érvényesülnek a különböző hozzávalók, karakteresebb végeredményt produkálva. Hihetetlen, de a konyhai víztisztító pillanatok alatt képes megreformálni vízfogyasztási szokásait, így azon se lepődjön meg, ha a napi vízigényét egyszer csak a makulátlanul tisztává varázsolt, a rendszernek hála valóban ivóvíznek nevezett folyadékból fedezi majd!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Konyhai víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."