Menü

Konyhai víztisztítóval tiszta vizet önthet a lábasba!

Konyhai víztisztítóval tiszta vizet önthet a lábasba!

A konyhai víztisztító kiváló kiegészítője lehet háztartásának. Legalább annyira nélkülözhetetlen a jelenléte, mint mondjuk a tűzhelynek, vagy a hűtőszekrénynek, mégis viszonylag kevesen ismerik fel ezt az alapvető információt. Az okok között az a tény is szerepel, hogy a szennyeződések legtöbbször láthatatlanok. Igaz a klóros víz látványa, a maga tejfehérségével kiválóan rácáfol erre. Sőt, valószínűleg sötétes szürke árnyalatú folyadékkal is találkozott már, ami a csapból, mint ivóvíz tört elő. 

A kellemetlen illat- és ízanyagokon kívül, azonban még számos kórokozó, szennyeződés úszkál a vízben, amiről elképzelése sincs, és ami abszolút nincs jó hatással az egészségére. Nem iszom csapvizet – mondhatja erre nyugodtan, kizárva a problémát a mindennapjaiból. Ám a válasz azonnal érkezik, két kérdés formájában: mivel főz, és mit használ a tisztálkodáshoz? Nyilván mindkettőre ugyanaz a felelete: a csapból folyó víz.

Tehát újra ugyanott tartunk: azt a folyadékot fogyasztja, ami szervezetének olajozott működését nem támogatja. A konyhai víztisztító erre a problémára kínál kitűnő alternatívát. A jövőben tiszta vizet önthet a pohárba, vagy ha valóban nem kortyol csapvizet (amit a rendszer beszereltetése után bátran szokásává tehet) akkor a fazékba.

Az ételek ízén is érezheti a változást, hiszen markánsabban érvényesülnek a különböző hozzávalók, karakteresebb végeredményt produkálva. Hihetetlen, de a konyhai víztisztító pillanatok alatt képes megreformálni vízfogyasztási szokásait, így azon se lepődjön meg, ha a napi vízigényét egyszer csak a makulátlanul tisztává varázsolt, a rendszernek hála valóban ivóvíznek nevezett folyadékból fedezi majd!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Konyhai víztisztító

Keresés