Konyhai víztisztító készülékek

A konyhai víztisztító készülékek lehetővé teszik számunkra, hogy tökéletesen tiszta és egészséges vizet fogyasszunk nap mint nap. Sajnos általánosságban ki lehet jelenteni, hogy a vezetékes ivóvíz minősége nem kielégítő; ez nem csak Magyarország területén van így, hanem a világon szinte mindenhol. A vezetékes ivóvíz olyan szennyeződéseket tartalmaz, amelyeket az egészségünk védelme érdekében ki kell szűrnünk.
 
A konyhai víztisztító készülékek felszerelése roppant egyszerű; csupán néhány mozdulatra van szükség és a berendezés már használatba is vehető. A megfelelő minőségű konyhai víztisztító képes kiszűrni azokat a szennyeződéseket, amelyek a legnagyobb kockázatot jelentik az egészségünkre.

Erre képes a konyhai víztisztító

A megtisztított csapvíz minősége teljesen megfelelő, nem kell többé ásványvizet vásárolnunk. Mentesülünk a kellemetlen klór ízétől, kellemesebb és lágyabb vizet fogyaszthatunk.

A konyhai víztisztító berendezés képes kiszűrni az egészségre ártalmas nehézfémeket, illetve a legnagyobb veszélyt jelentő arzént. Sajnos Magyarország természetes talajvizeiben jelentős mennyiségben fordul elő ez az anyag, így a nem megfelelően tisztított ivóvízben is megjelenik. A konyhai víztisztító képes kiválasztani azokat a permetszereket, amelyek az esőzések alkalmával a talajba, majd a természetes vízkészletekbe kerülnek. Kiszűri a klór 99 százalékát, így a megtisztított ivóvíz klóríze teljesen eltűnik. A konyhai víztisztító eltávolítja a baktériumokat és a mikroorganizmusokat is. Végül pedig kiszűri azokat a lebegő szennyeződéseket, amelyek a vízkészletből vagy a csővezetékből kerülnek a poharunkba.

Ha konyhai víztisztító készüléket szeretnénk vásárolni, válasszunk körültekintően és kérjük ki a szakember véleményét!  
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Konyhai víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."