Menü

Új generációs kombinált szűrős beépíthető víztisztító csapteleppel - AQ-5200

Ár:
59.200 Ft (46.614 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

AQ-5200 pult alá szerelhető víztisztító elegáns csapteleppel

Az egyik legjobban teljesítő szűrő a piacon

Kiváló, új generációs víztisztító az Aquasanatól - AQ-5200

Fontos változás és információk az Aquasana víztisztítókhoz!

A vízszűrőink forgalmazásának engedélyét az NNK/ANTSZ felfüggesztette. A készülékeket továbbra is forgalmazzák más országokban, de a magyar jogszabályok értelmében a szűrőbetéteknek rendelkezniük kellene baktériumok elleni védelemmel is.

Baktériumok és víztisztítók

Az alábbi írás akkor is hasznos lehet, ha később más víztisztító berendezést vásárol: Fontos tudnivaló a baktériumokról és a víztisztítókról: Az elmúlt időszakban alaposan körbejártuk ezt a témát és összefoglaltunk néhány olyan tudnivalót, amire eddig kevesen gondoltak, pedig nagyon hasznos lehet az egészségük megőrzése és a víztisztítók helyes használata szempontjából. A cikket kérjük, ide kattintva olvass el: Víztisztítók és a baktériumok az Aquasana víztisztítókban

Az Aqasana víztisztítókban a szűrőbetéteket 6 havonta cserélni kell. Magyarországon ezek már nem kaphatóak. Ugyanakkor külföldről továbbra is beszerezhetik a szűrőbetéteket. Figyelmükbe ajánljuk megbízható romániai partnerünket, akit a hu.waterpoint.ro webcímen érnek el.

Köszönjük az eddigi hűségüket!

Új termék az Aquasanától!

Az amerikai Aquasana cég megalkotta a termékpalettájának következő kiválóságát: a Claryum szűrőtechnológiával ellátott AQ-5200 pult alá szerelhető víztisztító berendezését! Az Aquasana cég két szűrőbe integrálta a több szűrési technológiát: az előszűrést, a finommechanikai szűrést, az aktív szenes szűrést és az ioncserélést. Ez a víztisztító is - mint a többi Aquasana termék - eltávolítja a vízből a klór 97%-át, számos kémiai anyagot és gyógyszermaradványt és további kémiai vegyületeket.

Azonnal átalakítja a csapvizet

NSF Igazolt Claryum™ szűrő technika. Független tesztekkel bizonyított, hogy eltávolítja a klór és klór-aminok több, mint 97 százalékát.

Ezen kívül kiszűri a vízből:

 • 2 fajta Nehéz fémet is, mint az ólom és a higany

 • A klórnak ellenálló alábbi cisztákat: Giardia és cryptosporidium

 • Több szerves vegyi anyagot, köztük számos gyomírtót, rovarirtót

 • Gyógyszer származékok alábbi típusait: ösztrogén, ibuprofein

Ultra finom

A Claryum™ szelektív szűrési technika megőrzi a természetes és hasznos ásványi anyagokat a vízben – kalcium, nátrium, kálium és magnézium. Így finomabb vizet kapunk.

Az amerikai Aquasana cég olyan technológiát alkalmaz a csapvíz tisztítására, melynek lényege, hogy csak a káros anyagokat szűri ki, a fontos ásványi anyagok, melyek az emberi szervezet számára szükségesek, a tisztítás után továbbra is benne maradnak a vízben. 

Környezetbarát

Környezettudatos megoldás! Az intelligens rendszer kialakítás csökkenti a műanyag hulladékokat - minimálisra csökkentve az eldobható műanyag alkatrészek számát.

Claryum technológia lényege és a szűrési folyamat bemutatása:

 • Aktív szén: szűr számos a gyógyszert, gyomirtókat, növényvédő szereket
 • Szén katalizátor: A klórt és klór-aminokat célozza meg
 • Ioncserélő: kiszűri a következő nehézfémeket: ólom és higany.
 • Mechanikus szűrő – mikroszkópikus szinten megköti az azbesztet és a klórnak ellenálló alábbi cisztákat, mint a Cryptospirodium és Giardia

Aquasana aktív szenes Claryum szűrési technológia

Az eredmény: A népszerű víztisztító kancsóknál 10x több szennyeződést távolít el, ráadásul az egészséges ásványi anyag megmarad a finom szűrt vízben.

Könnyű szűrőcsere, egyszerű beszerelés

  Egyszerű felszerelésAz Aquasana AQ-5200 víztisztító készülék beszerelése otthon is egyszerűen megoldható, nem szükséges szakembert hívnia. Aki jártas a barkácsolásban, annak nem okoz gondot a felszerelés. A beszerelés menete néhány lépésben:

1. A víztisztítóhoz mellékelt csaptelep számára a mosogató tálcán helyet kell biztosítani.

2. A csaptelep vezetékét a pult alatt a vízvezetékhez csatlakoztatni.

3. A víztisztító berendezést a pult alá lehetőleg a szekrény oldalára felszerelni.

4. A víztisztító készüléket a termékkel együtt szállított flexibilis csövekkel és T-idommal a vízvezetékhez csatlakoztatni!

Tehát pillanatok alatt, 4 lépcsőben beszerelhető ez az első osztályú víztisztító.

A víztisztítót króm színű csapteleppel szállítjuk.

A következő videóban megtekintheti az AQ-5200 víztisztító beszerelését:

A pótalkatrészek könnyen cserélhetőek. A környezetbarát szűrőház könnyen lecsavarható, így a szűrők cseréje pillanatok alatt elvégezhető.

INTELLIGENS RENDSZER

Az Aquasana AQ-5200 figyelmeztet ha itt az ideje, hogy kicserélje a szűrőt. Nincs több találgatás, mikor kell cserélni a régi szűrőt. A víztisztító hangjelzéssel tájékoztat 6 hónap után a szűrőcsere esedékességéről.

Kiváló szűrő

SZELEKTÍV CLARYUM® SZŰRŐRENDSZER
66 különféle szennyezőanyagot szűr a vízből, megtartva a hasznos ásványi anyagokat optimális hidratálás érdekében.

NSF TANÚSÍTVÁNY
Teljes rendszer NSF / ANSI szabványokkal rendelkezik

 • 1.900 liter, de max 6 hónap szűrő élettartam

 • 1 év garancia

 • 60 nap pénzvisszafizetési garancia

Kockázatmentes vásárlás

Kockázatmentes vásárlás, pénzvisszafizetési garanciaMinden Aquasana vízszűrő készülékre 60 nap pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Ha Önnek bármilyen kifogása van a vízszűrő berendezéssel kapcsolatban, akkor azt a kérésére vásárlástól számítva 60 napon belül visszavásároljuk. Így vevőink számára teljesen rizikómentes lesz a vásárlás.

Miért kiváló döntés egy Aquasana víztisztító berendezés választása?

Egy Aquasana víztisztító készülék vásárlása kiváló döntés, hiszen a fenti sok-sok kiemelkedő tulajdonsága mellett az ára is igen megnyerő! 

Ne halogassa tovább a vásárlást, mert minden nap csak felesleges pénzt dob ki ásványvízre és egyéb italokra.

Élvezze minden nap a tisztított ivóvizet!

Egészséges vízAz Aquasana laboratóriumi eredményekkel alátámasztott adatokat is közzétesz a vízszűrő készülékeiről. Az alábbi linken megtalálja az AQ-5200 pult alá szerelhető víztisztító berendezés szűrési hatékonyságáról szóló laboratóriumi eredményét. A vizsgálatban a vízben gyakran előforduló szennyeződések szerepelnek. A berendezés hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, hiszen a vízszűrő berendezés számos szennyező anyagot 98-99 %-os hatékonysággal távolít el. A bevizsgálást a kaliforniai Vízminőség Felügyeletét végző intézet végezte a legszigorúbb NSF/ANSI 42és 53 standardok alapján. 

A szűrőbetétek névleges kapacitása 1.900 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból max. 6 havonta cserélje a szűrőbetéteket! Továbbá, a berendezés kútvíz esetén nem alkalmazható!

Rendeljen tőlünk most víztisztító berendezést! Ehhez kérem kattintson a kosárba rakom ikonra:

Méret 20 x 22 x 10 cm
Súly 4 kg
Max átfolyás 1,5 l / perc
Min. víznyomás 1,4 Bar
Max. víznyomás 5,6 Bar
Szűrőcsere 1.900 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból max 6 havonta cserélni kell - 15.990 Ft (első készletet tartalmazza),
Beszerelési költség nincs
Megtérülés ásványvizeken ált. 2-3 hónap
Csaptelep króm színű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: beépíthető, víztisztító

Keresés