Menü

Klórtalanító zuhanyfej a tiszta, bőrbarát zuhanyzásért

2021. 02. 25. 13:43:00
Klórtalanító zuhanyfej a tiszta, bőrbarát zuhanyzásért

Közismert tény, hogy a vezetékes csapvíz klórt tartalmaz. Sokan viszont olyan vízben szeretnének fürdeni és hajat mosni, ami ettől szinte teljesen mentes. Klórtalanító zuhanyfej használatával klórmentesítheti fürdővizét, és tiszta, bőrbarát zuhanyt vehet nap mint nap otthonában. 

Mit keres a klór a csapvízben?

Ma is széles körben használják a klórt az ivóvíz fertőtlenítésére, tisztítására. Ebből a célból sok településen klórt adagolnak a vezetékes vízbe a helyi vízműszolgáltatók, hogy elpusztítsák a vízben lévő baktériumokat. A klórt tehát az erős fertőtlenítő hatás miatt rakják a vízbe.

A tudomány mai állása szerint a vezetékes csapvízben lévő baktériumok ártalmatlanítására a klórozás kínálja a leghatékonyabb és legolcsóbb megoldást. Természetesen szigorú előírások betartása mellett történik a csapvíz klórozása, és a vízminőséget folyamatos ellenőrzés alatt tartják.

A klór köztudottan szárítja a bőrt, és a hajnak sem tesz jót. Biztosan Ön is tapasztalta már, hogy egy hosszú uszodai tartózkodás után sprőddé, fénytelenné válik a haja, kiszárad a bőre, esetleg viszket is.

A klóros vízzel történő fürdés, zuhanyozás sajnos bőrszárazsághoz, súlyosabb esetben ekcémához vezethet. A klóros víz a haj állapotának sem tesz jót, hiszen könnyen töredezetté, fénytelenné válik a haj. Szerencsére minőségi zuhanyszűrő használatával klórmentesítheti a csapvizet

Klórtalanító zuhanyfej a tiszta, bőrbarát zuhanyzásért

A klórtalanító zuhanyfej eltávolítja a klórt és annak származékait a csapvízből, így Ön élvezheti a tiszta, bőrbarát zuhanyzást.

Amennyiben fürdést, zuhanyzást követően viszket, irritált a bőre, esetleg töredezett a haja, érdemes elgondolkodni egy minőségi zuhanyszűrő beszerzésén.

Kinek ajánljuk a csapvizet klórtalanító zuhanyszűrőket? Alapvetően mindenkinek, aki klórmentes, tiszta vízzel szeretne tisztálkodni. Különösen javasolt azonban az alábbi esetekben:

  • ha valakinek érzékeny bőre van,
  • fürdés, tusolás után rendszeresen viszkető, irritált bőrtípus esetén,
  • ekcémás tünetek esetén,
  • töredező, száraz, korpásodó haj esetében.

Aquasana AQ-4105 zuhanyszűrő elegáns, masszázs tusolófejjel

Az Aquasana zuhanyszűrő bizonyítottan eltávolítja a klór 91 százalékát a csapvízből.

Az Aquasana azon kevés márka közé tartozik, melynek szűrési hatékonysága független dokumentációval igazolt. A készülékek mindegyike Amerikában kerül legyártásra.

Az Aquasana AQ-4105 kétlépcsős vízszűrő technológiájának köszönhetően hatékonyan szűri nem csak a klórt, hanem egyéb kemikáliákat is a vízből. Használatával klórmentes, tiszta, bőrbarát csapvízzel tisztálkodhat minden egyes nap.

A kétlépcsős vízszűrő működési elve a következő: az első lépésben a klórt és annak származékait szűri meg a csapvízből 91%-os hatékonysággal, emellett pedig egy cinkszűrő segítségével helyreállítja az optimális pH-értéket. Második lépésben további káros anyagokat távolít el a vízből. A zuhanyszűrőben mechanikus és aktív szén szűrő is található.

A masszázs tusolófejjel ellátott zuhanyszűrőt bármely csaptelephez könnyen, egyszerűen csatlakoztathatja. A fürdőkád csaptelepére is felszerelheti azt mindössze néhány perc alatt, szakember segítsége nélkül is.

A szűrőbetét mintegy 37.000 liter névleges kapacitással rendelkezik, de a szűrőbetétet félévente szükséges cserélni, és fontos hangsúlyozni, hogy kútvíz esetén nem használható. 

Amennyiben szakszerű segítségre van szüksége, további kérdése lenne, várjuk szíves megkeresését elérhetőségeinken.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő

Keresés